ابراز رضایت و قدردانی رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس از عملکرد دانشگاه اراک در سال های اخیر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک، روز یکشنبه مورخ  3 شهریورماه در نشستی با حضور دکتر غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و آقای دکتر حمیدی ریاست محترم دانشگاه، گزارشی از سفر استانی اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس به استان مرکزی و بررسی مشکلات دانشگاه ها و آموزش عالی این استان مطرح شد. در این جلسه به جمع بندی و بررسی نتایج سفر اعضای کمیسیون به استان مرکزی پرداخته شد و در نهایت دستورات لازم در رابطه با رفع مشکلات صادر گردید. در این جلسه آقای دکتر حمیدی، ضمن بیان مشکلات و مسائل مربوط به دانشگاه های استان، راهکارهایی جهت رفع موانع موجود ارائه نمود.

در انتهای این نشست دکتر محمدمهدی زاهدی، رئیس کمیسیون تصریح کرد: پیشرفت های چشمگیری به لحاظ کمی و کیفی در سال های اخیر در دانشگاه اراک اتفاق افتاده است که این مسئله جای تقدیر و تشکر از روسا و مدیران و اعضای هیأت علمی دانشگاه را دارد.

.