اثر پژوهشی دکتر کاوه خسروی در زمره پربازدیدترین اثر پایگاه علمی wiley

اثر پژوهشی دکتر کاوه خسروی در زمره پربازدیدترین اثر پایگاه علمی wiley

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک، مقاله دکتر کاوه خسروی عضو هیأت علمی گروه شیمی دانشگاه اراک در شمار پر بازدیدترین های پایگاه علمی Wiley قرار گرفت.

این مقاله با عنوان Urea‐2,2‐dihydroperoxypropane as a Novel and High Oxygen Content Alternative to Dihydroperoxypropane in Several Oxidation Reactions
اخیرا در نشریه ChemistrySelect انتشار یافته است.

در میان تمامی مقالات چاپ شده در این پایگاه بین ژانویه ۲۰۱۸ تا دسامبر ۲۰۱۹، این مقاله در میان پربازدیدترین و پردانلودترین مقالات قرار گرفته‌اند که نشان می‌دهد پژوهشگران و دانشمندان بسیاری از سراسر جهان به مطالعه و استفاده از این محتوی علمی پرداخته‌اند، که این مسئله تأثیرگذاری و ارزشمندی محتوای علمی مقالات یادشده را نشان می‌دهد.

دکتر کاوه خسروی در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه اراک در رابطه با موضوع مقاله اظهار کرد: این مقاله در مورد 2،2-دی هیدرو پر اکسی پروپان ساپورت شده روی اوره است که به عنوان یک معرف اکسید کننده جامد در واکنش های مختلف اکسایش در شیمی آلی و سنتز استفاده شده است.

جایگزینی مناسب برای هیدروژن پراکسید

دکتر خسروی درمورد نوآوری که در ضمن این مقاله حاصل شده است گفت : این معرف میتواند جایگزینی بسیار مناسب برای هیدروژن پراکسید باشد زیرا برخلاف هیدروژن پراکسید که مایع است،  این معرف جامد بوده و مشکلات خاص مایع بودن مثل توزین،  حمل و نقل، ذخیره و نگه داری و خورندگی را نداشته و در عین داشتن فعالیت بالا،  نسبتا ایمن بوده و قابلیت ذخیره به مدت چند ماه دارد.

وی درمورد تمایز این طرح پژوهشی با پژوهش های همانند آن تصریح کرد: معرف  این طرح پژوهشی در بیشتر واکنش های اکسایش بر خلاف سایر پراکسید ها جهت انجام واکنش نیاز به کاتالیزور یا حرارت ندارد. همچنین در بیشتر موارد مقادیر استوکیومتری کافی بوده و نیازی به مقادیر مازاد و چند برابر از معرف نیست. در نهایت،  از مزایای دیگر این معرف میتوان به حلالیت بالای معرف در آب و حلال های قطبی آلی اشاره کرد

مجله ChemistrySelect  زیر مجموعه‌ای از انتشارات Wiley است که در شاخه‌های گوناگون علوم شیمی منتشر می‌کند.

این انتشارات به دلیل بازدید و دانلود زیاد مقالات از دکتر خسروی تقدیر کرد.