اربعین شهید فخری زاده در دانشگاه اراک

به مناسبت چهلمین روز درگذشت شهید محسن فخری زاده، مراسم یادبودی در دانشگاه اراک برای ایشان برگزار شد.

اربعین شهید فخری زاده در دانشگاه اراک

مراسم گرامیداشت چهلمین روز شهادت دانشمند هسته‌ای کشور شهید فخری زاده در دانشگاه اراک با حضور آیت الله اراکی نماینده مردم استان مرکزی در مجلس خبرگان رهبری و حجت الاسلام والمسلمین دانشی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی و جمعی از مسئولین دانشگاه اراک برگزار شد.

دکتر سعید حمیدی رییس دانشگاه اراک در ابتدای مراسم ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهید محسن فخری زاده و سردارشهید قاسم سلیمانی، جایگاهی را که در قلب مردم جهان به دست آورده اند را مهم ترین موهبت زندگی یک فرد دانست

دکتر حمیدی اظهار کرد: هم کلاسی های شهید فخری زاده هم اکنون اساتید و پژوهشگران میهن اسلامیمان هستند و تمام تلاش خود را برای عزت کشوربه کار می گیرند . برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهید فخری زاده که در سال 58 دانشجوی دانشگاه اراک بود، یکی از سراهای دانشجویی دانشگاه اراک به نام این شهید بزرگوار مزین شده است.

حجت السلام‌ ایمانی مقدم مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه های استان مرکزی نیز در این مراسم گفت: سردار شهید قاسم سلیمانی مظهر محبوبیت در بین همه مردم شهرها و روستاها بود و این سرباز ولایت، قدرت اقتدار مردمی بودن و شجاعت را در تمام وجود خود به همراه داشت.

وی، شهید دانشمند فخری زاده را الگویی علمی، انقلابی و جهادی برای دانشجویان دانست و بیان کرد: دانشمندان ما همپای نظامیان در حال دفاع از سنگرهای مختلف کشور هستند که نمونه بارز آنان دانشمند رشته فیزیک کشور شهید فخری زاده بود که در عرصه علم و دانش در داخل کشور گمنام و در بین دشمنان ما هدفی برای ضربه زدن به ایران اسلامی انتخاب شده بود.

آیت الله محسن اراکی نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری در این مراسم ترور بزدلانه علمای بزرگ دین و دانش را از نشانه‌های آشکار جنایت دشمنان قسم خورده مردم ایران دانست.

آیت الله اراکی افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران دشمن قصد داشت با شهادت بزرگان قلم و اندیشه چراغ انقلاب را خاموش کند که به برکت خون مطهر شهدا دنیا شاهد عزت و اقتدار ایران اسلامی است.

او حرکت در مسیر حق وتبعیت محض از ولایت را از ویژگی مهم واثر گذار مشترک بین شهدا دانست و گفت: شهدا چراغ فروزان مسیر حق و حقیقت هستند و حرکت در مسیر سرخ شهادت کشور و جامعه را به بلندای پیشرفت در همه زمینه‌ها خواهد رساند.

نماینده مردم استان مرکزی در مجلس خبرگان رهبری بکارگیری روش‌های پیچیده برای ترور دانشمند شهید فخری زاده را نشان از جایگاه بلند علمی ومعنوی این دانشمند برجسته کشور دانست.

او ادامه داد: شهید فخری زاده علم و دانش را برای اعتلای حکومت حق و فرمان الهی بکار گرفت و شهادت در راه خدا اجر سال‌ها تلاش و مجاهدت علمی این داشمند شهید است.

دانشمند شهید محسن فخری زاده در سال ۱۳۵۸ دانشجوی کارشناسی فیزیک دانشگاه اراک بوده و پس از انقلاب فرهنگی دانشگاه‌ها، در دانشگاه شهید بهشتی تهران تحصیلات خود را ادامه داده است.