اخبار و دستاورد ها

آرشیو خبرها

اعطای جایزه های تحصیلی به دانشجویان برتر استان مرکزی

به اطلاع دانشجویان استان مرکزی می رساند:

با عنایت به برنامه بنیاد ملی نخبگان مبنی بر توسعه دایره نخبگانی و امکان بهره مندی دانشجویان برتر دانشگاه های کشور از تسهیلات این بنیاد، تعدادی از برترین دانشجویان استان بر اساس " آیین نامه اعطای جایزه های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر" مورد تشویق و حمایت قرار خواهند گرفت.

شرایط بهره مندی و مهمترین نکات این جوایز به شرح زیر است:

1- دانشجویان دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری حرفه ای، دکتری تخصصی همه رشته ها و دوره های تخصصی و فوق تخصصی رشته های علوم پزشکی که در سنوات مجاز تحصیل (دانشجویان دوره کارشناسی چهار سال، دانشجویان دوره کارشناسی ارشد دوسال، دانشجویان دوره دکتری حرفه ای هفت سال، دانشجویان دوره های تخصصی و دکتری تخصصی چهار و نیم سال و دانشجویان دوره های فوق تخصصی در رشته های علوم پزشکی سه سال) در یکی از دانشگاه ها با مراکز آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تحصیل میکند میتواند از این جوایز بهره مند شوند

یادآوری1: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به صورت متمرکز از طریق سازمان مرکزی دانشگاه به بنیاد ملی نخبگان معرفی میشوند و نیازی به نامنویسی در این فرایند ندارند.

2- بررسی پرونده دانشجویان سایر دانشگاه ها منوط به ثبت کامل اطلاعات متقاضی در سامانه اطلاعاتی بنیاد  http://soraya.bmn.ir

شرایط: دارا بودن حداقل یکی از ویژگی های زیر و کسب بیشترین امتیاز از فعالیت های نخبگانی:

الف. کسب مدال طلا، نقره یا برنز در المپیاد های دانش آموزی و ملی و جهانی

ب. کسب رتبه برتر در آزمون های سراسری ورود به دانشگاه های کشور ( رتبه کشوری زیر 1000 ورود به دوره کارشناسی با دکتری حرفه ای در گروه های ریاضی و فنی، تجربی، علوم انسانی، هنر با زبان های خارجی، رتبه های زیر 50 در مجموعه امتحانی در دوره کارشناسی ارشد)

ج. کسب رتبه اول تا سوم در المپیاد های ملی دانشجویی

د. کسب رتبه برتر درآزمون های سراسری در آزمون های سراسری علوم پزشکی کشور اهم از آزمون های جامع، پیش کارورزی، دستیاری در رشته های پزشکی، دندان پزشکی و دارو سازی و دستیاری فوق تخصصی پزشکی

ه. کسب عنوان دانشجوی ممتاز دانشگاه ها/ دانشجوی نمونه کشوری

و. ثبت اختراع برگزیده بر اساس ایین نامه شناسایی و پشتیبانی از اختراع های برگزیده (اختراع های سطح 1.2.3)

فرصت نهایی برای تکمیل پرونده برای دانشجویان فعلی تا 30 تیر ماه و دانشجویان جدید الورود تا 20 مهر سال جاری می باشد و در صورت تمدید مهلت فوق در سایت بنیاد نخبگان استان مرکزی به نشانی markazi.bmn.ir  اطلاع رسانی خواهد شد.

انواع جایزه ها و تسهیلات اعطایی

الف: جایزه آموزش

این جایزه با هدف تسهیل مسیر آموزشی و توانمند سازی دانشجو در زمینه آموزش به آن تعلق می گیرد و شامل تسهیلات زیر است:

الف-1. اعتبار آموزش یاری

این اعتبار برای ایفای نقش دستیار آموزشی استادان دانشگاه بر اساس قراردادی که دانشگاه با دانشجو منعقد می کند، به صورت ماهانه و به مدت یک سال تحصیلی پرداخت می شود که مبلغ آن توسط بنیاد تامین اعتبار می شود.

الف2. اعتبار توانمند سازی آموزشی: اعتبار شرکت در کارگاه ها و کلاس های آموزشی مرتبط نظیر زبان خارجی، رایانه و....

ب: جایزه پژوهشی

این جایزه با هدف تسهیل مسیر پژوهشی و توانمند سازی آنان در زمینه پژوهشی شامل تسهیلات زیر است:

ب-1. اعتبار پژوهش یاری

ب-2. اعتبار ارتباطات علمی: کمک هزینه اشتراک نشریات علمی، کمک هزینه عضویت در انجمن های علمی، تسهیلات خرید کتاب.

ب-3. اعتباراجرای پایان نامه یا رساله

ب-4. کمک هزینه شرکت در همایش های علمی داخلی و خارجی

ب-5. اعتبار هسته پژوهشی: به منظور گسترش فعالیت های گروهی بنیاد مبلغی را برای پیشبرد فعالیت ها در اختیار گروه قرار می دهد.

ب-6. اعتبار فرصت مطالعاتی داخلی و خارجی

ج: جایزه فناوری:

این جایزه با هدف تسهیل مسیر فناورانه و نوآورانه و توانمند سازی دانشجویان برای ورود به عرصه کارآفرینی تسهیلات زیر را به دانشجویان صاحب استعداد برتر اعطا می کند:

ج-1. اعتبار فن یاری

ج-2. اعتبار توانمندی در دوره های آموزش کار آفرینی ( تجاری سازی، حقوق مالکیت فکری و.....)

ج-3. اعتبار هسته فناوری و کارآفرینی

د: جایزه فرهنگ

این جایزه با هدف ارتقای فرهنگ اسلامی – ایرانی، هویت بخشی ملی و رفع نیاز های مادی و اجتماعی دانشجویان تسهیلات زیر را به دانشجویان صاحب استعداد برتر اعطا می کند:

د-1: راتبه سالانه: مبلغ مشخص به صورت ماهانه و در ازای کار دانشجویی در موسسه متبوع

د-2: ودیعه اجاره مسکن

د-3: هدیه ازدواج

د4-: اعتبار سفرهای زیارتی – فرهنگی