افزایش ۱۰ درصدی متقاضیان کنکور در استان مرکزی

در نشست خبری معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه عنوان گردید:

افزایش ۱۰ درصدی متقاضیان کنکور در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ نشست خبری معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اراک وو نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در استان مرکزی با اصحاب رسانه روز 11 تیرماه در دفتر معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی برگزار گردید.

در این نشست دکتر محمد سلیمان نژاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اراک و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در استان مرکزی  گفت: آزمون سراسری سال ۱۳۹۸ در پنج گروه آزمایشی در گروه ریاضی و فنی، علوم تجربی، علوم انسانی و هنر و زبان‌های خارجه در سطح استان مرکزی در ۱۲ شهرستان برگزار میشود. در کل استان مرکزی ۲۲۰۸۷ داوطلب داریم که ۶۶ درصد داوطلبان خانم و ۳۴ درصد را آقایان تشکیل می‌دهند.
وی گفت: آزمون گروه آزمایشی علوم ریاضی و علوم فنی در صبح روز پنجشنبه(13 تیرماه)، آزمون گروه هنر عصر پنجشنبه، آزمون گروه علوم تجربی صبح روز جمعه(14 تیرماه) و آزمون گروه زبان خارجی نیز عصر پنجشنبه برگزار خواهد شد.

او افزود: امسال۲۲۴۴ نفر تعداد داوطلبان در سطح استان مرکزی افزایش یافته است که در تمامی گروه‌های آزمایشی به جز گروه علوم تجربی افزایش شرکت کنندگان را داشتیم.

دکتر سلیمان نژاد گفت: فرایند دریافت کارت از یکشنبه ۹/۴/98 آغاز و همچنان ادامه دارد. داوطلبان بعد از پرینت اطلاعات کارت خود را چک کنند. اگر اطلاعات شخصی و هویتی، عکس و و نوع زبان آزمون و معدل و اطلاعات تحصیلی  داوطلبان اراک با اطلاعات صحیحشان مغایر بود به دانشگاه اراک جنب پارک امیرکبیر که حوضه رفع نقص است مراجعه کنند. داوطلبان شهرستان‌های استان مرکزی هم به پایگاه‌های رفع نواقص در شهرستان محل زندگیشان مراجعه نمایند.
وی ادامه داد: سایر مغایرات با مراجعه به سایت سازمان سنجش اصلاح می‌شود.

نماینده سازمان سنجش در استان مرکزی گفت: در کل استان مرکزی ۲۲۰۸۷ داوطلب داریم که ۶۶درصد داوطلبان خانم و ۳۴ درصد را آقایان تشکیل می‌دهند.

توصیه به داوطلبان آزمون سراسری سال ۹۸

وی در توصیه به داوطلبان ازمون سراسری ۹۸ اظهار کرد: داوطلبان توجه نمایند که زمان برگزاری آزمون ساعت ۷:۳۰ دقیقه صبح است؛ و سعی کنند یک ساعت قبل از برگزاری آزمون در حوزه مربوطه حضور داشته باشند.
وی گفت:داوطلبان در روز قبل از آزمون سراسری اقدام به شناسایی ادرس حوزه امتحانی مورد نظر کنند تا برای حضور به موقع دچار مشکل نشوند.

معاونت آموزش دانشگاه اراک گفت: در جلسه آزمون داوطلبان می بایست کارت داوطلبی و مداد نرم و پاکن یک مدرک شناسایی مانند کارت ملی یا شناسنامه به همراه داشته باشند.
همراه داشتن هر گونه کتاب یا جزوات وسایل الکترونیکی و تلفن همراه و همچنین ماشین حساب در جلسه کنکور ممنوع است؛ و فقط داوطلبانی که شرایط خاصی دارند میتوانند وسیله‌ای درشت بین استاندارد را به همراه داشته باشند.

وی در پایان این اطمینان خاطر را به داوطلبان آزمون سراسری و خانواده های آنان داد که شایعاتی که با عنوان کانال روابط عمومی سازمان سنجش در  فضای مجازی با عنوان لو رفتن سوالات کنکور پخش شد اساسا کذب است و سوالات بعد از شروع آزمون فک پلمپ می شود  و گفت: تبلیغات گسترده ای با نام روابط عمومی سازمان سنجش منتشر شد اما سازمان سنجش هیچ کانالی در این تلگرام ندارد و این اطمینان را می دهیم که هیچ کس به سوالات کنکور تا فک پلمپ شدن سوالات دسترسی نخواهد داشت.