اقتصاد و اشتغال مشکل اساسی کشور است

دکتر حمیدی در نشست هم اندیشی معاون اقتصادی رئیس جمهوری با دانشگاهیان و نخبگان استان مرکزی عنوان نمود:

اقتصاد و اشتغال مشکل اساسی کشور است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ نشست هم اندیشی معاون اقتصادی رئیس جمهوری با دانشگاهیان و نخبگان استان مرکزی روز پنجشنبه 17 بهمن در استانداری برگزار شد.

دکتر حمیدی در این نشست اظهار کرد: اقتصاد و اشتغال مشکل اساسی کشور و جوانان آینده ساز کشور است، جامعه جهانی همسان پیکر موجود زنده است و ارتباطات بین کشورها همچون شریان های حیاتی رساننده خون و اکسیژن است.

وی افزود: کشور ما نیز به عنوان عضوی از پیکره جهانی نیازمند ارتباطات با سایر اعضاست چراکه عضوی از جامعه جهانی که ارتباط خود را با سایر اعضا از دست دهد تیره و تباه می شود.

رئیس دانشگاه اراک تصریح کرد: روابط عزتمندانه، تجارت بین المللی و ارتباطات علمی با سایر مراکز علمی دنیا عامل حیات کشورهاست و شکوفایی اقتصاد و اشتغال را به همراه خواهد داشت.

دکتر حمیدی با بیان اینکه اقتصاد و اشتغال نابسامان جوانان ما را نیز نگران کرده گفت: حکومت و دولت باید اقدامات اساسی جهت اتصال ایران به جامعه جهانی انجام دهند.

وی در خصوص نقش دانشگاه ها گفت: با قطعیت می توان گفت عملکرد، بهره وری و راندمان دانشگاه ها نسبت به حمایت و اعتبارات داده شده، ده ها برابر بوده است، هیچ دانشگاهی در منطقه و دنیا وجود ندارد که با این شرایط اقتصادی و حمایتی طی سال های اخیر رتبه نخست تولیدات علمی منطقه و رتبه علمی 16-17 دنیا یا رتبه رشد علمی اول یا دوم جهان را کسب کند.

رئیس دانشگاه اراک خاطرنشان کرد: از طرفی هیچ دانشگاهی نیز در منطقه پیدا نمی شود که مسئولان دانشگاه با خوف از مواجهه با طلبکاران از جمله طلبکاران بخش خدماتی و ده ها مورد دیگر هر روز سر کار خود حاضر شوند.

دکتر حمیدی با بیان اینکه سنگ بنای کشور جوانان و دانشجویان هستند افزود: آموزش با کیفیت از واجبات و ضروریات قطعی است، حال وزارت علوم و کیفیت آموزش باید با کاهش تعداد مراکز آموزش عالی کشور و تامین اعتبارات و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی بهبود پیدا کند البته شرایط اقتصادی کشور را درک می کنیم و با همین وضعیت نیز مراکز علمی باید در اولویت حکومت و دولت باشند.

وی در خصوص مشکلات و انتظارات دانشگاه اراک گفت: تخصیص اعتبارات سال جاری و افزایش برای سال ۹۹، تامین اعتبارات جهت تجهیز آزمایشگاه ها و کارگاه ها، توجه جدی به معیشت اساتید جوان و نیاز به مسکن اساتید و جلوگیری از مهاجرت و حفظ نخبگان در کشور از جمله انتظاراتی است که باید مورد توجه مسئولان مربوطه قرار گیرد.

رئیس دانشگاه اراک افزود: در دولت قبل، در سفر هیات دولت به استان مصوبات و قول هایی داده شد که حداقل در دانشگاه اراک هیچکدام محقق نشدند همچنین انتظار می رود مصوبات سفر هیات دولت به استان عملیاتی شود.

دکتر حمیدی ادامه داد: در خصوص اتمام پروژه های سفر هیئت دولت حدود 12 تا 15 میلیارد تومان اعتبار لازم است که امیدواریم تدابیر لازم در این خصوص اندیشیده شود.