امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه اراک و شرکت دانش بنیان گداختار

این تفاهم نامه با هدف همکاری در زمینه های آموزشی، پژوهشی و فناوری با استفاده از ظرفیت ها و امکانات دو طرف قرارداد در راستای ارتقای فرهنگ نوآوری و توسعه و تقویت زیست بوم کارآفرینی و نو آوری استان در چهارچوب قانون جهش تولید دانش بنیان و همچنین ایجاد یک الگوی موفق در همکاری بین دانشگاه و صنعت دانش بنیان کشور به امضا رسید.

رئیس دانشگاه اراک در ادامه این مراسم گفت هدف اصلی دانشگاه آینده، این است که از نسل جدید دانشکده هابی بسازیم که در آن نوآوری شکل بگیرد و بتواند کشور را با همین امکانات موجود رشد دهد.

دکتر ذوالفقاری افزود :در دانشگاه آینده تجربه را علم میدانیم و هدف از ایجاد آن تولید علم  با زمین های بومی است.