امیردریا بان علی شمخانی در دانشگاه اراک

امیردریابان علی شمخانی در دانشگاه اراک دانشگاه ودفاع مقدس بمناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تکریم از رزمندگان ،بسیجیان و خانواده های معظم شهدابا حضورامیردریا بان علی شمخانی در دانشگاه اراک مراسمی برگزار گردید .

امیردریا بان علی شمخانی در دانشگاه اراک

امیردریابان علی شمخانی در دانشگاه اراک

دانشگاه ودفاع مقدس

بان علی شمخانی در دانشگاه اراک مراسمی برگزار گردید .

علی شمخانی دبیر عالی شورای امنیت ملی در زمینه ویژگیهای هشت سال دفاع مقدس اظهار داشتند؛ در این هشت سال هیچ فردی در ایران وجود نداشت که تمایل به حضور در جبهه های نبرد را داشته باشد ومسئولیت پذیر باشد ولی بنا بر دلایلی از جمله سن،جنس،تحصیل،سلیقه فکری از حضور دردفاع مقدس محروم شده و اجازه حضور به او داده نشده باشد.

دریا بان شمخانی در بخشی دیگر از سخنان خود در باره تشریح ولایت خاطر نشان کردند؛ولایت به معنای خورشید و
باران است وقتی باران شروع به باریدن می کند جنگل ،بیابان ،کویر فرقی نمی کند .دبیر شورای عالی امنیت ملی
تاکید نمودند،گفتمان انقلاب اسلامی نیاز به حضورو تجمع افراد در مجامع و سالن ها دارد تا باران ولایت بر همه ببارد.

دریابان شمخانی در زمینه کمکهای مردمی در زمان دفاع مقدس بیان داشتند، در آن زمان که در سپاه خوزستان
مسئولیتی داشتم از استان مرکز ی و دانشگا ه اراک کمکهای زیادی صورت می گرفت و نقش محوری دربسیاری از عملیاتها داشتند.امروز هم با عنایت به مسائل جامعه و مشکلات پیش روی دانشگاه نقش محوری خود را درتولید ثروت بیش از گذشته باید بکارگیرد.

در این نشست استانداراستان مرکزی ،معاونین استانداری، اساتید دانشگاههای شهر اراک، رزمندگان و خانواده های
معظم شهدا حضور داشتند. دکتر سعید حمیدی رئیس دانشگاه اراک در سخنانی یاد و خاطره شهیدان و جانبازان که برای استقلال و تمامیت ارضی کشور جانفشانی کردندگرامی داشتندو همچنین با اظهار تاسف به خانواده های که عزیزان خود را در منا بر اساس بی کفایتی ال سعود از دست داده اظهار همدردی نمودند .

دکترحمیدی در بخشی دیگری ازسخنان خود مهمترین عوامل زمینه ساز رشد و توسعه پایدار در کشور را وابسته به دو
شرط اساسی و مهم دانستند ؛یکی توجه به تولید علم و گسترش مرزهای دانش با تکیه برتحقیق و پژوهش و دوم استفاده از نیروی انسانی مستعد ،ماهر،متخصص و متعهد خصوصا دررده های مدیریتی که  ما با مشکلاتی در
جامعه روبرو هستیم .

در بخش پایانی مراسم از چندنفراز رزمندگان وخانوادهای معظم شهدا با اهداء لوح تقدیرگردید.

کد خبر :895-110

6 مهرماه 1394