انتشار مقاله از اعضای هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه اراک در مجله معتبر Progress in Polymer Science

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه موفق به پذیرش یک مقاله مروری با عنوان زیر در مجله بسیار معتبر  Progress in Polymer Science شده‌اند:

Polyimides in Membrane Gas Separation: Monomer's Molecular Design and Structural Engineering

این مقاله توسط دکتر حمیدرضا سنایی‌پور، دکتر آبتین عبادی، و دکتر عبدالرضا مقدسی از اعضای هیات علمی گروه مهندسی شیمی و خانم سمانه بنده‌ علی دانشجوی دکتری مهندسی شیمی، در یک تلاش سه ساله و یک همکاری بین المللی با حضور دانشمندانی از کانادا و بلژیک انجام شده است.

لازم به ذکر است که مجله Progress in Polymer Science یک مجله بسیار معتبر علمی است که در زمینه علوم و مهندسی پلیمر، یکی از سریع ترین شاخه‌های علمی در حال رشد، فعالیت می‌نماید. این مجله ارتباط بین مقالات، نوآوری‌های منتشر شده در پتنت‌ها و دانش فناوری پیشرفته را فراهم می‌کند.

این مجله با ضریب تاثیر 558/24 یکی از مجلات دارای ضریب تاثیر بالا در جهان است که دارای رتبه 1 بر اساس CiteScore 2017 در شاخه‌های:

Polymers and Plastics, Ceramics and Composites, Organic Chemistry and Surfaces and Interfaces

در پایگاه اسکوپوس است.

لینک مشاهده مقاله:

روابط عمومی دانشگاه اراک این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و برایشان آرزوی موفقیت روز افزون از درگاه احدیت می نماید.