.

اخبار و دستاورد ها

آرشیو خبرها

انتصاب دکتر ابراهیمی(معاون فرهنگی دانشگاه اراک) به عنوان مدیر کل امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

برادر ارجمند جناب آقای دکتر ابراهیم ابراهیمی
انتصاب جنابعالی را به عنوان مدیر کل امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که نشان از شایستگی شماست تبریک عرض می نماییم. خدمت صادقانه و تلاش مخلصانه در عرصه های علمی و فرهنگی کشور توفیقی است که خداوند به شایستگان عنایت می نماید. جنابعالی نیز از اساتید برجسته و خدوم جامعه دانشگاهی و یکی از چهره های ارزشمند و فرهیخته عرصه علم و دانش بوده و همواره با تفکر علمی، مخلصانه در جهت اعتلای بار علمی و فرهنگ  ایران اسلامی، گام برداشته و تلاش نموده اید. برای شما در مسئولیت جدید از خداوند منان توفیق، سلامتی و بهروزی مسئلت می نماییم.

روابط عمومی دانشگاه اراک

دانشکده ها