اخبار و دستاورد ها

آرشیو خبرها

اولین رویداد استارتآپی کشاورزی و کشاورزی هوشمند در دانشگاه اراک

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه؛ اولین رویداد استارت آپی کشاورزی و کشاورزی هوشمند با همکاری پارک علم و فناوری استان مرکزی استارتاپ کشاورزی با هدف تبدیل ایده به کسب و کار از طریق مشاوره و مربیگری در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه مورخ 19، 20 و 21 اردیبهشت ماه در دانشگاه اراک برگزار شد.

دکتر فضلعلی معاون پژوهشی و فناوری، هدف از برگزاری این رویداد استارتاپی را ایجاد فرهنگ کارآفرینی در جامعه دانستند و افزودند این رویداد استارتاپی در جامعه باید تقویت شود. وی در ادامه اظهار نمود: هسته اولیه در همین رویدادهای استارتاپی شروع می شود و ورود به عرصه های جدید، نوآوری است و نوآوری نیز نیاز به مباحث جدید دارد و این نکته را باید به خاطر داشت که تمام کسانی که در این رویداد شرکت می کنند ممکن است نتوانند در آینده شرکتی ایجاد کنند.

در این رویداد آموزشی کاربردی هدفمند، با شناسایی و غربالگری ایده‌های جدید در حوزه کشاورزی و کشاورزی هوشمند، تشکیل تیم‌های کسب و کاری حول ایده‌های منتخب شرکت کنندگان، تیم‌سازی و تمرین کار تیمی، ارائه ایده‌ها به داوران و منتورها ، فضای رقابتی سالم و اثربخش برای شرکت کنندگان ایجاد و فرایند یادگیری مفاهیم کارآفرینی و مهارت‌های ایجاد کسب و کار توسط مربیان با مشارکت فعال شرکت کنندگان اجرا شد.

دانشکده ها

ویدیو ها