اولین همایش ملی تحول در علوم انسانی در اراک برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ حجت الاسلام و المسلمین دکتر مهدی ایمانی مقدم قائم مقام رییس همایش ملی تحول در علوم انسانی در خصوص اولین همایش ملی تحول در علوم انسانی و نقش آن در پیشرفت ایران اسلامی که به میزبانی دانشگاه اراک برگزار می شود گفت: علوم انسانی همچون موجودی که بناست با نگاه الهی و دنیوی همه طبیعت را به تسخیر خود درآورد، به همین دلیل علوم طبیعی و پایه باید در خدمت علوم انسانی قرار گیرد. وی با تاکید بر ضرورت توجه به علوم انسانی، بیان کرد: برخی اقتصاددانان معتقدند که اکثر مشکلات اقتصادی، راه حلی در علوم انسانی و فرهنگ دارد، اگر فرهنگ خودباوری، وجدان کاری، استفاده از کالای داخلی و استفاده از رسانه داشته باشیم اقتصاد نیز رونق خواهد داشت.

دکترایمانی مقدم با اشاره به برگزاری همایش تحول در علوم انسانی، افزود: این همایش به منظور تحقق این گفتمان سازی و به کمک اعضای هیات علمی دانشگاه های استان از جمله دانشگاه اراک ترتیب داده شده است، مقالات قابل قبولی واصل شده است و ۲۷ آذرماه (روز وحدت حوزه و دانشگاه) با اعتبار isc در اراک با حضور اندیشمندان بزرگ کشور در حوزه تحولی و علوم انسانی برگزار می شود. دکتر ابراهیم آقامحمدی دبیر علمی این همایش نیز در خصوص برگزاری این همایش گفت: علوم انسانی یکی از مباحث مبنایی در دنیا به شمار می رود و برخی از مسائل نیز ناشی از نوع نگاه به مباحث علوم انسانی است.

وی محورهای این همایش را شامل تحول در علوم انسانی و توانمندسازی جامعه، جایگاه نظریه و روش در تحول علوم انسانی، جایگاه هستی شناسی و معرفی شناسی در تحول علوم انسانی، امکان بومی سازی و اسلامی سازی علوم انسانی، موانع و چالش های تحول در علوم انسانی، راهکارهای تحول و بومی سازی علوم انسانی، تحول در علوم رفتاری و اجتماعی و پیشرفت ایران اسلامی، الهیات و معارف اسلامی و پیشرفت ایران اسلامی، تحول در مدیریت و علوم اقتصادی و پیشرفت ایران اسلامی، روابط بین الملل و نقش آن در پیشرفت علوم انسانی و نقش نخبگان در تحول علوم انسانی عنوان کرد.

دکتر آقا محمدی، دبیر علمی این همایش در ادامه افزود: ۱۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده که پس از بررسی و داوری مقالات ۵۰ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت. دکتر مرتضی حسنی نسب دبیر اجرایی همایش نیز افزود: این همایش با هدف همگرایی بیشتر اعضای هیات علمی اساتید دانشگاه های استان و پژوهشگران و بومی سازی و اسلامی سازی علوم انسانی کلید خورد. وی عنوان کرد: همبستگی بین اساتید علوم انسانی در استان یکی از اهداف این همایش است و به همین دلیل از نخبگان استان و کشور دعوت شده اند تا این همایش پل ارتباطی بین نخبگان استانی و کشور باشد. گفتنیست اولین همایش ملی تحول در علوم انسانی و نقش آن در پیشرفت ایران اسلامی ۲۷آذر ماه در سالن هشت شهریور دانشگاه اراک برگزار می شود.