آیین استقبال از نودانشجویان دانشگاه اراک

آیین استقبال از نو دانشجویان ورودی 1400 دانشگاه اراک باحضور محدود نودانشجویان و برخط برگزار شد

آیین استقبال از نودانشجویان دانشگاه اراک

این مراسم به همت امور فرهنگی دانشگاه اراک و از طریق پل های ارتباطی مجازی دانشگاه برگزار گردید.

دکتر سعید حمیدی ،ریاست دانشگاه اراک، در این مراسم اظهار کرد :فضای دانشگاه بدون حضور دانشجویان شبیه به کالبدی است که جان در آن وجود ندارد،وی در رابطه با چگونگی برنامه ریزی مراکز آموزش عالی برای حضوری شدن دانشگاه ها افزود ،در استان مرکزی برنامه ریزی شده است، که دوره های دکتری به صورت حضوری  ،دوره های ارشد ورودی 1399 و ماقبل با توجه به شرایط موجود در رابطه با امکانات دانشگاه به صورت محدود ، و دوره های کارشناسی با آموزش مجازی مگر آموزش فشرده حضوری در رابطه با کلاس های عملی برگزار خواهد شد.که اخبار دقیق آن متعاقبا از طریق درگاه های ارتباطی دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد.

وی ضمن خیر مقدم به دانشجویانی که از سایر استان های کشور در دانشگاه اراک پذیرفته شده اند گفت: موسم ورود شما به دانشگاه مقارن با سالگرد پنجاه سالگی دانشگاه اراک می باشد . این دانشگاه پنجاه سال پیش به همت دکتر عبدالکریم غریب ، دکتر شهریاری و دکتر گل گلاب پایه گزاری شده است.

وی همچنین در رابطه با دانشگاه اراک افزود: این دانشگاه از امکانات آزمایشگاهی و آموزشی نسبتا خوبی برخوردار است و در رتبه بندی تایمز جز 1500 دانشگاه برتر دنیا قرار گرفته است.

در ادامه حجت اسلام والمسلمین دکتر مهدوی اطهر مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک، ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدید الورود افزود: جامعه  امروز ما به نیروی متخصص، متعهد و  با فرهنگ غنی احتیاج دارد. علم، قدرت جامعه است و با علم و فرهنگ است که جامعه متعالی می شود.

همچنین دکتر سلیمان نژاد، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، در این مراسم به تبیین و معرفی موارد آموزشی دانشگاه پرداخت و گفت: دانشگاه اراک دانشگاه جامع و مادر استان است. کیفیت آموزشی دانشگاه در دوره های مختلف آموزشی علی الخصوص در دوره کارشناسی کاملا قابل دفاع است چرا که دانشجویان ما بارها در کنکور کارشناسی ارشد در رشته های مختلف رتبه اول را کسب کرده اند.

..

در ادامه دکترعلیرضا بهرامی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه اراک، به معرفی وظایف این حوزه پرداخت و گفت:   در این مجموعه پنج حوزه فعالیت می کنند ،اولین حوزه  مدیریت فرهنگیست که شامل فعالیت های انجمن ها و نشریات علمی می شود. همچنین تشکل های دانشجویی بخش دیگری از این حوزه را شامل می شود.

حوزه بعدی، حوزه مدیریت دانشجویی و فرهنگی که شامل اداره خوابگاه ها و اداره رفاه می شود.

سومین حوزه، اداره تربیت بدنی است که با هدف توسعه ورزش همگانی فعالیت های خود را در فضای ورزشی دانشگاه اراک گسترده تر می کند.

چهارمین حوزه ، مرکز بهداشت و درمان است که با ارائه خدمات پزشکی دندان پزشکی و تزریقات در خدمت دانشجویان عزیز است.

وآخرین حوزه کمیسیون موارد خاص و کمیته انضباطی است.