آیین تجلیل از پژوهشگران برتر استان مرکزی

به مناسبت روز پژوهش از 16 تن از پژوهشگران برتر دانشگاه اراک در استان مرکزی تجلیل به عمل آمد.

آیین تجلیل از پژوهشگران برتر استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک، آیین بزرگداشت روز پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر استان مرکزی در استانداری استان مرکزی برگزار شد. این مراسم که با شرکت مجازی پژوهشگران ، دانشجویان و دانشگاهیان استان مرکزی برگزار شد با معرفی پژوهشگران برتر استان مرکزی همراه شد. 16 نفر از پژوهشگران و اندیشمندان دانشگاه اراک در این مراسم به عنوان پژوهشگر برتر استان در زمینه های مختلف علمی و پژوهشی معرفی شدند.

اسامی پژوهشگران برتر دانشگاه اراک به شرح زیر می باشد:

روابط عمومی دانشگاه اراک، کسب این افتخار را به این عزیزان و خانواده بزرگ دانشگاهیان اراک تبریک می گوید و از خداوند متعال توفیقات روز افزون را برای ایشان خواستار است