.

اخبار و دستاورد ها

آرشیو خبرها

بازدید اعضای شورای اسلامی کلان شهر اراک از دانشگاه اراک

اعضای محترم شورای اسلامی کلان شهر اراک از طرح ها و پروژه های عمرانی دانشگاه اراک بازدید نمودند و درجریان پیشرفت پروژه های عمرانی و فضای فیزیکی دانشگاه اراک قرار گرفتند. در این بازدید مهندس صورتگر مدیر فنی دانشگاه با تشریح وضعیت پروژه های عمرانی  در خصوص اعتبارت لازم جهت تکمیل پروژه های در حال احداث مواردی را ایراد فرمودند.

مهندس تاج آباد ریاست محترم شورای اسلامی شهر اراک در این بازدید اظهار داشتند با عنایت به تعدد پروژه های عمرانی نیمه تمام و محدود بودن اعتبارات عمرانی دانشگاه اراک فعال کردن بخش خصوصی با مشارکت دانشگاه به عنوان یک راه حل می تواند در پیشرفت عمرانی دانشگاه موثر باشد.

ایشان افزودند: کار گروهی در زمینه بلوار کربلا تشکیل شود است تا قسمتی از فضای تجاری و تاسیساتی به فضای سبز تغییر کاربری یابد و بر اساس کمیسیون ماده پنج  تغییر کاربری تپه آزمایش از تجاری به آموزشی  صورت گیرد که سرمایه گزار رغبت بیشتری جهت سرمایه گزاری از خود نشان بدهد عضو شورای اسلامی کلان شهر اراک در ادامه پیشنهاد نمودند جهت جا به جا یی زمین های ورودی دانشگاه با تپه آزمایش کارگروهی تشکیل گردد تا با ارتباط بیشتر با مالکین و دانشگاه این کار سریعتر صورت بگیرد. دکتر سعید حمیدی ریاست محترم دانشگاه نیز در جمع اعضای شورای اسلامی شهر بیان داشتند: شهرداری اراک مبلغ نه میلیارد ریال بابت عوارض و نوسازی از دانشگاه درخواست دارد که این امر نیاز به همکاری بیشتر شهرداری و شورای اسلامی شهر اراک با دانشگاه می باشد. دکتر علیمرادی عضو شورای اسلامی شهر اراک درباره طرح مسکونی دانشگاه اراک اظهار داشتند: که این طرح برای دانشگاه اراک طرح مناسبی نمی باشد و اگر این فضا مسکونی به محوطه و مجتمع تفریحی تبدیل شود به لحاظ آب و هوا و نزدیکی به مرکز شهر مناسبتر خواهد بود.

در این دیدار اعضای شورای اسلامی شهر خواهان تشکیل جلسه سه جانبه بین دانشگاه، شورای اسلامی کلان شهر اراک و شهرداری شدند تا فعالیتها سرعت بیشتری ادامه یابد.

دانشکده ها

ویدیو ها