برگزاری جشن روز دانشجو کانون علمی - فرهنگی ایثار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ کانون علمی فرهنگی ایثار به مناسبت فرا رسیدن  ایام روز دانشجو و بزرگداشت این روز تاریخی مراسم جشنی در روز یکشنبه  18 آذرماه در سالن علم الهدی دانشکده فنی و مهندسی برگزار نمود.

در این مراسم با حضور مدیر محترم شاهد و ایثارگر، رئیس محترم دانشکده فنی و مهندسی، معاون محترم پژوهشی  جناب آقای دکتر فضلعلی  و  حضور جمع کثیری از دانشجویان عزیز برگزار گردید. ضمن برگزاری برنامه های متنوع صندلی داغ، اجرای مسابقات شاد و اهداء جوایز به برندگان این مسابقات از 4 نفر دانشجوی شاهد و ایثارگری که در کنکور 97 رتبه های برتر را کسب نمودند و همچنین از دو نفر دانشجوی فعال فرهنگی کانون ایثار تقدیر شد. در پایان برنامه دانشجویان شاهد و ایثارگر با قرائت بیانیه ای اعلام نمودند که ضمن بزرگداشت روز دانشجو و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو و تجدید میثاق با آنان و امام شهیدان، با لبیک به ندای امام خامنه ای در جهت حفظ آرمانهای انقلاب اسلامی و برافراشتن پرچم سرخ حسینی، ادامه دهنده راه شهیدان خواهند بود.