برگزاری جشن میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س)

همزمان با سالروز میلاد با سعادت حضرت صدیقه کبری (سلام الله علیها):

برگزاری جشن میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛‌ جشن میلاد حضرت زهرا (س) و تجلیل از بانوان فرهیخته دانشگاه اراک 7 اسفندماه  با حضور هیأت رئیسه محترم دانشگاه در سالن شهید چمران برگزار شد.

دکتر حمیدی ریاست دانشگاه در ابتدای این مراسم ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن اظهار نمود: قوام خانواده با جایگاه مادری است و این جایگاه بسیار جایگاه والایی است.

ایشان با تمثیل هنرمندانه ای از تاثیر انرژی مثبت بر ماده عنوان نمود: در واقع واژه مادر همان تجمع تمام واژه های مثبت و محبت آمیز است.

حجت الاسلام والمسلمین مهدوی اطهر مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در این مراسم ضمن تبریک میلاد حضرت زهرا (س) و سبط بر حق ایشان امام خمینی (ره) گفت: مقام زن تا  آن جایی می­ تواند بالا برود که بتواند از انوار خفیه الهی بهرمند شود؛ پس استحقاق آن را دارد که بهترین مخلوق خدا در روی زمین باشد.

وی در ادامه اظهار نمود: خداوند بهترین مخلوق جهان را حضرت فاطمه زهرا (س) قرار داد و ما به این نتیجه می­ رسیم که اگر بخواهیم بهترین باشیم خدمت به خلق را سرلوحه امور خویش قرار دهیم. بانوان فرهیخته دانشگاه باید مادری را سرلوحه کار خود قرار دهند. هم برای فرزندان خود و هم برای دانشجویان که تحت تعلیم و تربیت آنها قرار دارند. در کلاس ها به فرهنگ و تربیت باید توجه ویژه شود و در کلاس رفتار اسلامی بهترین نوع رفتار استاد با دانشجو است چرا که مطابق حدیث امام علی (علیه السلام) علم مومنین در عمل آنها نهفته است.

این مراسم با بخش های استندآپ کمدی، طنز و برگزاری مسابقه ادامه یافت. در پایان این مراسم از سوی دفتر نهاد مقام معظم رهبری از جناب آقای دکتر بهرامی که اخیرا به عنوان معاون دانشجویی برتر در کشور شناخته شده اند و همچنین از جناب آقای دکتر طاهری دبیر هم اندیشی تقدیر به عمل آمد و همچنین از دانشجویان و کارمندان فعال در این حوزه با اهدای جوایزی تجلیل شد.