.

اخبار و دستاورد ها

آرشیو خبرها

برگزاری مراسم بزرگداشت هفته دولت و روز کارمند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک، مراسم بزرگداشت روز کارمند در روز 12 شهریور 1396 در سالن شهید چمران دانشکده علوم پایه دانشگاه اراک برگزار گردید.

دکتر حمیدی رئیس دانشگاه اراک در ابتدای مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ی شهید بابایی و هم چنین شهید حججی به مسئله ی امنیت و آرامش کشور اشاره نمودند و وظیفه ی خود و کسانی که در دانشگاه و سایر بخش های دولت کار می کنند را حفظ نظام و حفظ کشور دانستند و دستیابی به آن را در گرو کار و تلاش بیشتر پنداشتند.

سپس حجت الاسلام دکتر حسینی مطلق مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صحبت های خود را با روایتی از امیرالمومنین (علیه السلام) آغاز کردند و اشاره نمودند اگر می خواهید زندگی دنیایی شما گوارا شود چهار نکته در زندگی را رعایت کنید: دوری از تکلف، قناعت، داشتن همسر شایسته و حسن خلق.

در ادامه ی مراسم دکتر صادقی معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی دانشگاه، به بحث های عمرانی اشاره داشتند که در چند سال گذشته رشد خوبی داشته و اعتبارات خوبی در دو سال گذشته جذب شده است. وی افزود رشد پروژه های عمرانی و سرعت عملیات پروژه های عمرانی به شدت در حال رشد است. ایشان در ادامه به بحث تبدیل وضعیت ها و اعتبارات دانشگاه اشاره نمودند.

در پایان مراسم با دعوت از هیأت رئیسه دانشگاه مراسم انتخاب کارمندان نمونه دانشگاه برگزار گردید. از کارمندان بازنشسته سال 95 و 96 و تیم فوتسال کارکنان دانشگاه اراک که در مسابقات ورزشی دانشگاههای منطقه 4 رتبه اول را کسب نمودند نیز تجلیل و قدردانی به عمل آمد.

دانشکده ها

ویدیو ها