اخبار و دستاورد ها

آرشیو خبرها

برگزاری نشست هم اندیشی هیأت رئیسه دانشگاه با اعضای هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ نشست هم اندیشی هیأت رئیسه دانشگاه با اعضای هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی مورخ 7 اسفندماه 1396 با حضور هیأت رئیسه دانشگاه و اعضای هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.

در ابتدای این نشست دکتر حمیدی ریاست محترم دانشگاه هدف از برگزاری این نشست ها را افزایش بهره وری عملکرد دانشگاه عنوان نمودند. ایشان درادامه به برخی از  الویت های عمومی و تخصصی وزارت علوم از جمله ایجاد فضای امن و آزادی آکادمیک، ایجاد ارتقاء کیفی دانشگاه ها، اهمیت اثربخش بودن دانشگاه ها در معضلات اجتماعی و ارتباط صنعت و جامعه اشاره نمودند.

وی افزود در ارتباط با اثربخشی دانشگاه ها در بخش صنعت و کشاورزی فعالیت های خوبی انجام شده است اما انتظار می رود این فعالیت ها در ارتباط با مسائل مبتلا به جامعه باشند.

ریاست محترم دانشگاه اراک افزود: ضعف در سیستم آموزش عالی قابل انکار نیست اما نقش فرد به فرد اعضای هیأت علمی نیز در این خصوص نیز مورد تاکید و بررسی است.

ایشان بیان نمودند: ‌ماهیانه جلسات مشترکی با صنایع استان داریم و در این جلسات تلاش شده است اثربخشی دانشگاه در سطح جامعه بیشتر شود. ایشان افزایش کیفیت در حوزه فرهنگی را مسئولیت خطیر حوزه علوم انسانی برشمردند و بیان نمودند: دانشگاه اراک در سال های اخیر رتبه ی بالایی درجذب اعتبارات کسب نموده است. وی افزود:‌ دانشگاه اراک در سال 95 حدود 23 میلیارد تومان بودجه عمرانی جذب نموده است. در مبحث بودجه جاری در سال 95 با 25 درصد رشد جذب اعتبار، دانشگاه اراک در بین 5 دانشگاه برتر کشور قرار گرفت.

در ادامه مسئول نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیان نمودند: انتظار از حوزه علوم انسانی زیاد است. وی افزود: تسخیر قلوب دانشجویان بر تسخیر عقول آن ها مقدم است و انتظار می رود دانشکده علوم انسانی به عنوان موتور محرک دانشگاه با استفاده از راهکارهای جدید بتواند نقش خود را در پیشرفت دانشگاه ایفا نماید.

دکتر موسوی پور ریاست دانشکده ادبیات و علوم انسانی بیان نمودند: باید نگاه به علوم انسانی در دانشگاه و جامعه اصلاح شود.

ایشان افزودند: توقع و سطح انتظار از علوم انسانی بسیار بالا است و تا زمانی که روح و اندیشه جامعه اصلاح نگردد توسعه و پیشرفت صنعتی و علمی معنا پیدا نمی کند.

اصلاح آیین نامه ترفیعات و هیأت ممیزه

افزایش ایجاد انگیزه و روحیه و امید در سطح دانشگاه

جذب دانشجویان خارجی

تجهیز کتابخانه تخصصی گروه ها

ایجاد دفتر ارتباط علوم انسانی با جامعه

از جمله مباحث مطرح شده توسط اساتید دانشکده علوم انسانی دراین نشست بود.

در پایان جلسه دکتر فضلعلی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه به ظرفیت بالای علوم انسانی در برگزاری کرسی های نظریه پردازی، آزاد اندیشی و نقد و مناظره تاکید نموده و توضیحاتی در ارتباط با فعالیت های کتابخانه مرکزی دانشگاه و انتشارات حوزه پژوهش ارائه نمودند.

دانشکده ها

ویدیو ها