.

اخبار و دستاورد ها

آرشیو خبرها

برگزاری گردهمایی دانش آموختگان دانشگاه اراک

گردهمایی دانش آموختگان دانشگاه اراک روز چهارشنبه 95/2/22 همزمان با ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام با حضور جمعی از دانش آموختگان سنوات مختلف در دانشگاه اراک برگزار شد.

در این گردهمایی که به منظور تجدید دیدار، همفکری و هم اندیشی در خصوص نحوه اجرای اولین مجمع عمومی برگزار شد. به دلیل اشتیاق  دیدار دوستان و همکلاسی های قدیمی  برنامه با 30 دقیقه تأخیر آغاز شد و پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی آقای دکتر ذوالانوار به نمایندگی از هیئت مؤسس ضمن خیر مقدم به حاضرین، گزارشی از نشست های هیئت موسس و روند برنامه های آتی  ارائه نمودند. در ادامه برنامه مراسم رونمائی از سایت دانش آموختگان دانشگاه اراک با حضور یکی از فارغ التحصیلان دانشگاه که پدر بزرگوار شهید و جانباز 70% نیز می باشند انجام شد. سپس حاضرین با تبادل نظر و گفتگو درخصوص اجرای برنامه های بعدی  پیشنهاداتی ارائه و خاطراتی را از دوران دانشجویی خود بیان نمودند. در پایان برنامه هنرنمایی دیگر فارغ التحصیل حاضر در جلسه شور و نشاطی مضاعف در جمع ایجاد نمود و  دوستان هم دانشگاهی با عکس های دسته جمعی یاد و خاطره دوران دانشجویی را زنده کردند و جلسه ساعت: 18:30 با یادآوری ودعوت از دانش آموختگان جهت حضور در مجمع عمومی و دیداری مجدد در هفته اول مرداد ماه به پایان رسید.

جهت مشاهده عکس های مراسم به گالری تصاویر سایت دانشگاه مراجعه فرمایید.

دانشکده ها

ویدیو ها