برگزیده شدن عضو هیات علمی دانشگاه اراک به عنوان چهره شاخص در عرصه فرش

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ سمیه صالحی، عضو هیات علمی گروه فرش به عنوان یکی از چهره های شاخص در عرصه فرش برگزیده شد.
به منظورگرامیداشت و تجلیل از تلاش ها و خدمات مشاهیر فرش دستباف ایران در این هنر صنعت، نخستین جشنواره «تجلیل از مشاهیر فرش دستباف ایران» روز یکشنبه 18/02/1401 از ساعت 10 تا 12 در محل تالار وحدت با حضور معاون صنایع عمومی و دست اندرکاران هنر - صنعت فرش دستباف ایران برگزار شد.
در این آیین شش نفر به عنوان مشاهیر، پنج نفر به عنوان نام‌آوران فرش دستباف و ۱۰۰ نفر به عنوان چهره شاخص استانی و کشوری این حوزه معرفی شدند که خانم سمیه صالحی به عنوان یکی از چهره های شاخص در عرصه فرش برگزیده شد.
روابط عمومی دانشگاه اراک ضمن آرزوی سلامتی برای خانم صالحی، توفیقات روز افزون ایشان را از خداوند متعال خواستار است.