.

اخبار و دستاورد ها

آرشیو خبرها

بزرگداشت هفته مقام معلم در دانشگاه اراک

دوازدهم اردیبهشت ماه یاد آور هفته پر افتخار معلم و گرامیداشت استاد فرزانه شهید مرتضی مطهری است. به همین مناسبت مراسمی گرامیداشتی با حضور دکتر جعفر توفیقی عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس تهران و اعضاء هیات علمی و جمعی از مدیران اجرایی دانشگاه اراک در روز یکشنبه دوازدهم اردیبهشت ماه در سالن اجتماعات علم الهدی دانشکده فنی ومهندسی برگزار شد.

دکتر جعفر توفیقی در جمع دانشگاهیان بیان داشتند؛ خلاقیت لازمه مهم ماندگاری، پیشرفت و جهانی شدن دانشگاه ها ست. ایشان در ادامه افزودند: دانشگاه ها برای اینکه در جامعه از تکریم برخوردار باشند باید با انجام کارهای خلاقانه در جهت رشد، پیشرفت و توسعه تلاش کنند.
دکتر توفیقی ورود دانش آموختگان دانشگاه ها به عرصه تدریس بدون آموزش دوره معلمی را یکی از عیوب نظام آموزشی عنوان کردند و گفتند: دانش آموختگان در کنار تخصص و مهارت در رشته خود در زمینه معلمی نیز آموزش های تخصصی لازم را فراگیرند تا بتوانند افراد متناسب با نیاز جامعه تربیت کنند.

دکتر سعید حمیدی ریاست محترم دانشگاه اراک در این نشست از امضاء تفاهم نامه همکاری کره جنوبی با دانشگاه اراک خبر داد و گفت: این تفاهم نامه در زمینه فلزات سبک و پتروشیمی و رسیدگی به مشکل واحدهای صنعتی است که در جریان سفر رئیس جمهور کره به ایران امضاء می شود.

در این آیین از 28 نفر از اعضاءهیات علمی برگزیده در گروه های مختلف با اهدء لوح و هدیه تقدیر بعمل آمد.

اسامی این عزیزان به شرح ذیل اعلام میشود:

جناب آقای دکتر مسعود کشاورز،  جناب آقای دکتر داریوش خواجوی،  جناب آقای دکتر محمد مهدی حقی، جناب آقای دکترکاوه خسروی، جناب آقای دکترداوود علیمحمدی، جناب آقای دکتر مهدی رئوفی، جناب آقای دکتر حسن حیدری،  جناب آقای دکتر مهدی کاظمی بن چناری، جناب آقای دکتر احمد رضا عباسی فر، جناب آقای دکتراحسان منصوری، جناب آقای دکتر فرهاد صبوری فر، جناب آقای دکتر سید محسن حسینی،  جناب آقای دکتر ابوالفضل سجادی، سر کار خانم دکتر آزاده کاظمی، جناب آقای دکتر محمد رضا جعفری، سر کار خانم دکتر مهرناز حاتمی، جناب آقای دکتر علی جباری، جناب آقای دکترعلیرضا آذر بخت، جناب آقای دکتر مزدک عبادی، جناب آقای دکتر سعید موسوی پور، جناب آقای دکتر محمد ابراهیمی راد، جناب آقای دکتر جواد مظفری، جناب آقای دکتر مجید مهدیه نجف آبادی

دانشکده ها

ویدیو ها