بیانیه روسای دانشگاه های استان مرکزی در محکومیت اغتشاشات اخیر

بیانیه مشترک روسای دانشگاه های استان مرکزی در محکومیت اغتشاشات اخیر

در روزهای گذشته اتفاقات و حوادث ناگواری در کشور عزیزمان به وقوع پیوست که قلب همه دوستداران و وفاداران ایران و نظام مقدس اسلامی را به درد آورد. بی شک هیچ انسان وطن دوستی اقدامات شرورانه گروه معدودی را که به بهانه درگذشت خانم مهسا امینی، با تعرض به جان و مال هموطنان، امنیت، آرامش، و یکپارچگی کشور را مورد هدف قرار دادند، تایید نمی کند. هیچ انسان غیوری هتک حرمت پرچم کشور عزیزمان که برای به اهتزار درآمدن آن صدها هزار جان گرانبها فدا شده است را تاب نمی آورد. توهین به مقدسات و ارزش های اسلامی را هر انسان آزاده ای محکوم می کند.
اتفاقات اخیر هر چند تلخ و اسفناک بود، اما بار دیگر ماهیت دشمنان واقعی این مرز و بوم را برملا کرد، آنانی که برای رسیدن به اهداف شوم خود از هیچ عمل ضدانسانی فروگذار نمی کنند. وقایع اخیر و گذشته نشان می دهد سیاستی که دشمن در اینگونه حوادث از طریق بازوهای رسانه ای خود دنبال می کند، شبهه افکنی، غبارآلود کردن فضا و سوء استفاده از احساسات پاک جوانان به منظور ایجاد تقابل درون ملت و نیز بین ملت و حاکمیت است. لذا همگان باید مراقب باشند تا اختلاف دیدگاه ها و سلایق موجب ایجاد دوقطبی های کاذب و تفرقه افکن نشود. مردم بزرگ ایران به خوبی نشان داده اند که علیرغم اختلاف در قومیت، دین، مذهب، اعتقادات و سلایق، در راستای استقلال، عزت و اعتلای کشور هم زبان و هم قسم هستند و ضمن تقدیر خالصانه از زحمات حافظان امنیت و در کنار آنها به دشمنان اجازه سوء استفاده نخواهند داد. حضور پرشور اقشار مختلف مردم پس از این اغتشاشات در حمایت از مقدسات اسلامی و مخالفت با اقدامات خرابکارانه گروهی آشوب طلب گواهی بر این مطلب است و نشان می دهد که ملت بزرگ ایران حتی اگر نسبت به برخی مسائل و عملکردها نقد و اعتراض داشته باشند، در مقابل اینگونه اقدامات ساختارشکنانه خواهند ایستاد.
در این راستا دانشگاه های استان مرکزی ضمن تجدید میثاق با آرمانهای مقدس جمهوری اسلامی و اقتدای تام و مطلق به رهبری فرزانه انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای، به عنوان مراکز خردورزی و عقلانیت بستر مناسبی برای گفتگوهای عالمانه و طرح دیدگاه های متنوع و متکثر با هدف وفاق ملی، اعتلای ایران اسلامی و تحقق تمدن نوین ایرانی-اسلامی خواهند بود‌.

دکتر مجتبی ذوالفقاری، رئیس دانشگاه اراک
دکتر علیرضا امانی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک