بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش، فناوری و فن بازار به عنوان رویدادی در مجموعه نظام علم و فناوری است که هدف آن ارائه یافته‌های محققان، پژوهشگران و فناوران، از یک سو و دریافت نیازهای پژوهشی و فناوری از سوی دیگر برای تحکیم و سیستمی نمودن روابط بین کنشگران در این مجموعه و در نهایت تجاری سازی فناوری و ارتقای قدرت رقابت ملی می باشد.
تحقق اهداف مرتبط با چرخه علم و فناوری، تجاری سازی فناوری و فن بازار مستلزم برقراری ارتباط نزدیک بین مراکز علمی و فناوری از یکطرف و مراکز اجرایی، تولیدی و صنعتی ( جهت آشنایی متقابل و اعتماد سازی هرچه بیشتر) و موسسات تامین مالی از طرف دیگر می باشد، تا امکان همکاری های متقابل برای دستیابی به منافع طرفین که منافع ملی را به‌دنبال خواهد داشت، میسر گردد.

این نمایشگاه همه ساله از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در هفته پژوهش و فناوری برگزار می گردد. بیستمین دوره از این نمایشگاه از ٢۶ تا ٢٩ اذر ٩٨ برگزار گردید

مقرر گردیده است بیست و یکمین دوره نمایشگاه از ٢٧ تا ٣٠ اذر ٩٩ به صورت تماما مجازی برگزار گردد.

دبیر اجرایی نمایشگاه ریاست پارک علم و فناوری استان گیلان می باشد.

جهت بازدید از این نمایشگاه مجازی از طریق سایت زیر از غرفه مجازی دانشگاه اراک دیدن فرمایید: