تجلیل از بانوان دانشگاه اراک به مناسبت بزرگداشت روز زن

در آستانه روز زن از بانوان شاغل در کلیه واحد های دانشگاه اراک تجلیل به عمل آمد.

تجلیل از بانوان دانشگاه اراک به مناسبت بزرگداشت روز زن

در آستانه روز زن از بانوان شاغل در کلیه واحد های دانشگاه اراک تجلیل به عمل آمد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک، در راستای تجلیل از مقام زن و همزمان با میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا " سلام الله علیها" از بیش از ۱۵۰ بانوی شاغل در واحد های مختلف دانشگاه اراک با حضور دکتر سعید حمیدی، ریاست دانشگاه  دکتر حسین صادقی، معاونت اداری، مالی و پشتیبانی دانشگاه و همکاری روابط عمومی دانشگاه  تجلیل به عمل آمد.

به علت شیوع بیماری کرونا مسئولین دانشگاه اراک در حوزه های مختلف دانشگاه حضور یافتند و از بانوان تجلیل به عمل آوردند.

دکتر سعید حمیدی رییس دانشگاه اراک ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت زهرا "سلام الله علیها" و روز زن  در این دیدار گفت:شما  بانوان دانشگاهی باعث الفت بیشتر در دانشگاه هستید. یکی از صفات بارز پرودگار مهربان بودن است  که موجب شده است کائنات با عشق و محبت جهان هستی را به مامنی برای زندگی کردن مبدل سازند. بر هیچ کس پوشیده نیست که وارث این ویژگی زیبای خداوند زنان هستند.

دکتر صادقی معاونت اداری، مالی و پشتیبانی دانشگاه نیز در این دیدار اظهار کرد: جسارت و شجاعت  بانوان در حوزه عالیه کشور چشم گیر است. خدا را شاکریم در دانشگاه اراک نیز پیشرفت های گسترده ای حاصل شده است که حضور مؤثر بانوان دانشگاه نیز در این پیشرفت قابل توجه است.