.

اخبار و دستاورد ها

آرشیو خبرها

حضور فعال شرکت دانش بنیان تکوین آزمایش پارسه در نمایشگاه تجهیزات و موادآزمایشگاهی ساخت ایران

شرکت دانش بنیان تکوین آزمایش پارسه به مدیریت دکتر مجتبی ذوالفقاری عضو محترم هیات علمی گروه مهندسی مکانیک  دانشگاه اراک اولین شرکت دانش بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه موفق شد با ارائه محصول جدید خود به عنوان تنها شرکت فناور استان مرکزی برای اولین بار در نمایشگاه ساخت ایران حضور یافته و با ارائه محصول آزمایشگاهی استاندارد خود با عنوان شتابدهنده گازی یکی از سبدهای کالاهایی استاندارد آزمایشگاهی را بخود اختصاص دهد. این محصول در آزمایش­های خواص دینامیکی مواد، تکنولوژی پودر و رفتار برخی مواد در حوزه پزشکی کاربرد دارد.

این نمایشگاه  پنجم لغایت هشتم اردیبهشت ماه سالجاری با حضور شرکتهای منتخب کشور در زمینه ساخت تجهیزات آزمایشگاهی در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار گردید.

روابط عمومی دانشگاه اراک این موفقیت رابه جناب آقای دکتر مجتبی ذوالفقاری وهمکاران سختکوش ایشان تبریک می گوید.

برای مشاهده اطلاعیه کامل این خبر کلیک فرمایید

دانشکده ها