حضور پرفسور بوریس کریستوفک در دانشگاه اراک

همزمان با گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری:

همزمان با گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری

حضور پرفسور بوریس کریستوفک در دانشگاه اراک

همزمان با گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ پرفسور بوریس کریستوفک استاد بازنشسته دانشگاه ماریبور و مدیر بخش پستانداران موزه تاریخ طبیعی لیوبلیانا از کشور اسلونی به دعوت گروه محیط زیست دانشگاه از تاریخ 24 لغایت 27 آذرماه در دانشگاه اراک حضور خواهند داشت. ایشان از متخصصین مطالعات تنوع زیستی و حیات وحش به ویژه پستانداران کوچک بوده و تالیفات فراوانی در این زمینه دارد. وی از محققینی است که در تهیه اطلس پستانداران اروپا نقش پر رنگی ایفا نموده و همچنین نماینده اتحادیه جهانی حفاظت در اروپا در زمینه حفاظت از پستانداران می باشد. ایشان در حال حاضر در موزه تاریخ طبیعی اسلونی که تنها موزه و موسسه تحقیقاتی در زمینه تاریخ طبیعی در کشور اسلونی محسوب می شود  فعالیت دارد. در مدتی زمان حضور ایشان در دانشگاه اراک مقرر است روز یک شنبه راس ساعت 11:30 ایشان در جمع اعضای هیات علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی و گروه زیست شناسی از دانشکده علوم پایه و نیز مدعوینی از ادارات و نهادهای خارج از دانشگاه سمینار خود را ارائه نماید. همچنین ایشان با حضور در کلاس های درسی گروه محیط زیست به بیان تجربیات و دانش خود در زمینه تخصصی خواهند پرداخت. طبق برنامه تنظیمی مقرر است برخی تفاهم نامه های همکاری متقابل با موزه و موسسه تحقیقاتی تاریخ طبیعی کشور اسلونی و همچنین دانشگاه ماریبور منعقد گردد. برنامه ایشان با برگزاری نشست هایی با مسئولین استان ادامه یافته و با بازدید میدانی از تالاب میقان به همراه دانشجویان گروه محیط زیست در تاریخ 27 آذرماه به پایان خواهد رسید.