درخشش دانشجویان دختر دانشگاه اراک در مسابقات دو و میدانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک، دختران دانشگاه اراک مقام سوم مسابقات دو و میدانی دانشگاه‌های منطقه چهار کشور را کسب کردند.
در بخش انفرادی این رقابت‌ها هم مقام دوم  چهار در چهارصد امدادی را، خانم ها مرضیه ارسالی فرشته پور چنانی مهسا عباسی زهرا عزیز آبادی و مقام سوم ۴۰۰ متر را خانم بهار حسینی و در بخش پرتاب دیسک خانم مونس غیبی مقام دوم پرتاب دیسک و زهرا عزیز آبادی مقام سوم پرتاب دیسک و در پایان مرضیه ارسالی مقام دوم پرتاب نیزه و فرشته پور چنانی مقام سوم پرتاب نیزه را کسب کردند
این مسابقات در  تاریخ  ۲۴ اریبهشت ماه ۱۴۰۱  به‌منظور کسب سهمیه پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه شهاب دانش قم برگزار گردید.
رقابت‌های دوومیدانی دانشجویان منطقه ۴ کشور با شرکت بیش از ۵۰ دوومیدانی کار از دانشگاه‌های بوعلی سینای همدان، اراک، قم، قزوین، شهاب دانش قم و بویین زهرا در قم برگزار شد.