دستاوردهای صنعتی دانشگاه اراک در چهاردهمین نمایشگاه صنعت استان مرکزی

چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی استان مرکزی در ۳۲۰ غرفه از ۲۱ تا ۲۴ دی‌ماه جاری در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی غرب ایران در اراک برپا شد.
آیین افتتاح این نمایشگاه تخصصی رأس ساعت ۱۸ در سالن همایش های محل دائمی نمایشگاه های استان با حضور مقامات استان و صنعتگران، متخصصان و محققان و با سخنرانی دکتر مخلص الائمه استاندار مرکزی آغاز شد.
در این نمایشگاه، به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، محصولات فناورانه و تخصصی محققان دانشگاه اراک، شرکت های دانش بنیان مستقر در دانشگاه و واحد‌های فناور وابسته به مرکز نوآوری مبین به نمایش درآمد.
در خلال برگزاری این نمایشگاه، دکتر مخلص الائمه استاندار مرکزی و هیأت همراه و همچنین دکتر کریمی شهردار کلانشهر اراک ضمن بازدید از غرفه دانشگاه اراک، در جزییات طراحی، ساخت و تولید محصولات دانش بنیان دانشگاه قرار گرفتند و از پیشرفت های صورت گرفته در حوزه پژوهش و ارائه خدمات و محصولات فناورانه توسط محققان دانشگاه اراک ابراز خرسندی نمودند و از دانشگاه اراک به عنوان بازوی توانمند تحقیق و توسعه صنایع مستقر در استان یاد کردند.
لازم به ذکر است در این نمایشگاه ۱۰ هزار متر سالن و فضای سرپوشیده نزدیک به ۳۲۰ غرفه برای ۱۵۰ شرکت‌کننده آماده شده است و بیش از ۱۵۰ واحد تولیدی و انجمن‌های صنعتی زیر مجموعه خانه صنعت و معدن، سازمان صمت و شرکت شهرک‌های صنعتی در آن حضور دارند.
گفتنی است این نمایشگاه از ساعت ۱۵ الی ۲۱ برای بازدیدکنندگان دایر است.