دومین ثبت اختراع گروه شیمی دانشگاه اراک در آمریکا

کار تحقیقاتی دکتر فرید میرحسینی تحت راهنمایی دکتر صلابت عضوهیات علمی گروه شیمی دانشگاه اراک در اداره ثبت اختراعات آمریکا ثبت شد.

دومین ثبت اختراع گروه شیمی دانشگاه اراک در آمریکا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک، دومین ثبت اختراع امریکای تیم تحقیقاتی دکتر علیرضا صلابت مورد تایید اداره ثبت اختراعات امریکا قرار گرفت.
این ثبت اختراع که در راستای کار تحقیقاتی دوره پسا دکتری دکتر فرید میرحسینی تحت راهنمایی دکتر صلابت می‌باشد در رابطه با کاربرد نانوکامپوزیت های پلیمری به عنوان مکمل اسمز معکوس جهت پیش تصفیه آب و تولید آب نرم مورد استفاده صنایع می باشد.
دکتر میرحسینی مخترع این طرح پژوهشی در مصاحبه با روابط عمومی دانشگاه اراک اظهار کرد: این نانوکامپوزیت به واسطه ساختار متخلخل سه بعدی عامل دار شده به واسطه یک اثر هم افزایی در حضور نانوذرات زئولیت باعث حذف املاح می‌شود.
وی افزود: این طرح در تمامی صنایع نیاز به آب نرم برای تاسیسات و سیستم حرارتی برودتی, دیگ‌های بخار, برج های خنک کننده بویلر و ...... مورد استفاده قرار می گیرد.
دکتر میرحسینی در رابطه با چگونگی ثبت این اختراع در کشور امریکا اظهار کرد: اداره ثبت اختراعات امریکا یکی از معتبر ترین سازمان‌های تایید کننده اختراعات در دنیا میباشد.
پس از ارائه گزارش پایانی طرح به کارگروه ارزیابی نهایی صندوق حمایت از پژوهشگران این ایده یعنی اماده سازی برای یک ثبت اختراع امریکا یا همان US patent از سوی صندوق با بنده مطرح شد و با توجه به BP طرح که چندی پیش معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری برای این طرح آماده کرده بودند، به شدت مورد استقبال کارگروه ثبت اختراعات بین المللی صندوق قرار گرفت. برخود لازم می دانم از معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه اراک در راستای مساعدت در ثبت این طرح پژوهشی تشکر نمایم.

لازم به ذکر است این گروه در سال 2018 اولین ثبت اختراع امریکای خود را با عنوان فیلترکارتریج های فتوکاتالیستی جهت حذف آلاینده های صنعتی و میکروبی بر گرفته شده از رساله دکترای دکتر فرید میرحسینی را ثبت که در سال 2020 مورد تایید رسمی اداره ثبت اختراعات امریکا قرار گرفت به ثبت رسانید.

روابط عمومی دانشگاه اراک، ضمن عرض تبریک به محققان این دستاورد پژوهشی، موفقیت روزافزون ایشان را در راستای اعتلای نام کشورمان ایران از خداوند متعال خواستار است.