دومین فراخوان طرح‌های پژوهشی مشترک ایران و روسیه

صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) و بنیاد پژوهش‌های بنیادی روسیه (RFBR) در دومین فراخوان مشترک خود، از پروژه‌های پژوهشی مشترک در زمینه‌های علمی ذیل و در چارچوب ضوابط فراخوان حمایت به عمل می‌آورند

دومین فراخوان طرح‌های پژوهشی مشترک ایران و روسیه منتشر شد
  • ریاضیات؛
  • فیزیک و اخترشناسی؛
  • شیمی و مواد پیشرفته؛
  • زیست شناسی، بیو انفورماتیک و علوم شناختی؛
  • علوم زمین (با تمرکز بر مطالعات قطب جنوب و دریاچه خزر)؛
  • تاریخ، باستان‌شناسی، قوم‌شناسی و انسان‌شناسی؛
  • اقتصاد؛
  • زبان‌شناسی و مطالعات فرهنگی؛
  • فناوری اطلاعات، سیستم‌های کامپیوتری و هوش مصنوعی؛
  • مکانیک و هوافضا؛ و
  • مطالعات پیشرفته نفت و گاز.

ضوابط فراخوان به شرح زیر می‌باشد:

• پژوهشگران ایرانی می‌توانند از تاریخ 24 دیماه 1398 تا26 خردادماه 1399 پروپوزال‌های مشترک خود را در سامانه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ثبت نمایند. جهت دریافت نمونه فرم پروژه‌های مشترک بر روی لینک کلیک فرمایید. ارسال پروپوزال نهایی پژوهشگران ایرانی تنها از طریق سامانه صندوق میسر خواهد بود.
  • پژوهشگر اصلی ایرانی باید عضو هیأت علمی یکی از دانشگاه‌ها یا پژوهشگاه‌های ایران بوده و پژوهشگر اصلی روسی نیز باید در یکی از پژوهشگاه‌ها یا دانشگاه‌های کشور روسیه اشتغال داشته باشد. مسئولیت یافتن پژوهشگر روسی در بازه زمانی اعلام‌شده فراخوان، بر عهده خود پژوهشگر می‌باشد.
  • آن دسته از پژوهشگرانی که طرح جاری بین‌المللی در سامانه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور دارند، مجاز به ارسال پروپوزال در این فراخوان نمی‌باشند.
  • آن دسته از پروژه‌های پیشنهادی که امکان اجرای آن‌ها در ایران و  بدون مشارکت همکار روسی وجود داشته باشد، در اولویت حمایت این فراخوان قرار نخواهند گرفت.
  • کلیه پروپوزال‌ها باید به‌صورت جداگانه به صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (توسط پژوهشگر ایرانی) و RFBR (توسط پژوهشگر روسی) ارائه شوند. درخواست‌هایی که فقط از یک جانب ارائه شده باشد مورد ارزیابی قرار نخواهند گرفت.
  • مشارکت پژوهشگران جوان (دانشجویان دکترا و پژوهشگران پسادکترا) به عنوان همکار در پروژه‌های پژوهشی دارای اولویت می‌باشد.
  • حداکثر زمان اجرای هر پروژه سه سال بوده و حداکثر حمایت برای پژوهشگران ایرانی هر پروژه پژوهشی مبلغ 2.000.000.000 ریال در نظر گرفته شده است؛ این حمایت شامل خرید تجهیزات نخواهد شد.
  • در این فراخوان حداکثر 20 پروژه پژوهشی مورد حمایت مشترک قرار خواهد گرفت. زمان اعلام نتایج فراخوان 25 مرداد 1399 و شروع پروژه‌های مصوب شهریور ماه 1399 می باشد.

برای مشاهده خبر فراخوان در سایت بنیاد پژوهش‌های بنیادی روسیه (RFBR)، بر روی لینک کلیک نمایید.

اطلاعات تماس پژوهشگران ایرانی:

سرکار خانم زهرا احسانی

کارشناس مطالعات علمی و روابط بین الملل، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور

تلفن: 82161112، ایمیل: ehsani.s@insf.org

اطلاعات تماس پژوهشگران روسی:

Dmitry Mazin

Russian Foundation for Basic Research

International Relations Department

Division of Multilateral International Programs and Cooperation on Post-Soviet Area

Senior Expert

mazin@rfbr.ru

+7 (499) 995-14-69 (ext.1612)