رونمایی از ژنراتور توربین بادی دردانشگاه اراک

رونمایی از ژنراتور توربین بادی دردانشگاه اراک دکتر علی جباری مجری طرح در مراسمی با حضور دکتر سعیدحمیدی رئیس دانشگاه اراک، معاون پژوهش و فناوری ، رییس دانشکده فنی و مهندسی و اعضای تیم پروژه نیروگاه بادی دانشگاه اراک، از نمونه صنعتی ژنراتور ساخته شده در دانشگاه اراک بازدید و رونمایی شد.

دکتر علی جباری مجری طرح

در مراسمی با حضور دکتر سعیدحمیدی رئیس دانشگاه اراک، معاون پژوهش و فناوری ، رییس دانشکده فنی ومهندسی و اعضای تیم پروژه نیروگاه بادی دانشگاه اراک، از نمونه صنعتی ژنراتور ساخته شده در دانشگاه اراک بازدید و رونمایی شد.

دکتر علی جباری عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه اراک، مجری طرح ژنراتورهای توربین بادی در این زمینه بیان داشتند؛این طرح برای اولین بار درکشور به صورت صنعتی ودرساختار هسته هوایی و چند دیسک ساخته شده ودرزمره ژنراتورهای سرعت پایین تر قرار دارد که امکان حذف گیربکس از ساختار توربین‌های نسل جدید را فراهم می‌کند.

دکتر جباری مجری این طرح از جمله ویژگیهای آنرا  کاهش نویز، کاهش تلفات مکانیکی و افزایش دوره تعمیر و نگهداری ژنراتور در کاربری‌های سرعت پایین برشمرد.

این محقق و پژوهشگردانشگاه اراک در ادامه افزودند،این ژنراتور برای کاربری در توربین بادی kW 30 دانشگاه اراک در مدت یکسال طراحی و ساخته شده و مراحل تست وارزیابی عملکرد آن با موفقیت انجام شده است. راندمان این ژنراتور حدود 97 درصد است و در مقایسه با ژنراتورهای هسته آهنی مشابه،راندمان آن در بازه وسیعی از سرعت تقریباًثابت است.

در این مراسم اعضای تیم نیروگاه بادی دانشگاه ضمن ارایه گزارشی از پیشرفت‌های انجام شده و بیان چالش‌های موجود، از نقطه نظرات و رهنمودهای مسئولان دانشگاه بهره مند شدند.

کد خبر :889-110

25 شهریورماه 1394