.

اخبار و دستاورد ها

آرشیو خبرها

رونمایی از کوره زمینی ذوب دما بالا با استفاده از گاز شهری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ از کوره زمینی ذوب دما بالا با استفاده از گاز شهری با حضور ریاست دانشگاه در کارگاه ریخته گری دانشکده فنی و مهندسی رونمایی شد.

این پروژه با هدف مجهز نمودن کارگاه ریخته گری به یک کوره ذوب دما بالا جهت آموزش دانشجویان گروههای مهندسی تعربف شده است. مدیریت این پروژه با حمایت های ریاست دانشکده فنی و مهندسی و مدیر گروه مهندسی مواد و متالورژی توسط مهندس سید سعید موسوی و با همکاری مهندس یاسر باقری صورت گرفته است. این کوره برای ذوب نمودن 50 کیلو گرم مذاب چدن خاکستری و دمای ذوب ریزی 1400 درجه سانتی گراد با استفاده از سوخت گاز شهری موجود در کارگاه ریخته گری با انشعاب یک اینچ طراحی گردیده است.

با توجه به اینکه کوره های گازوئیلی موجود در بازار محدود به مشکلات زیست محیطی و صرف هزینه های بالا ساخته می شوند، کوره مذکور با کیفیت عالی از حیث زیست محیطی با مبلغی بسیار پایین تر ساخته شده است.

دانشکده ها

ویدیو ها