شرایط امروز کشور ما یک شرایط حساس است

سردار کریمی در دانشگاه اراک:

شرایط امروز کشور ما یک شرایط حساس است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک، همزمان با سالگرد حماسه 9 دی ماه در دانشگاه اراک گردهمایی به همت بسیج اساتید در سالن 8 شهریور دانشگاه اراک برگزار شد.

سردار کریمی فرمانده سپاه پاسداران استان مرکزی دراین گردهمایی گفت: امام خمینی (ره) با بصیرت و شناخت عمیقی که از اسلام  داشتندو با این شیوه ای که برای نظام جمهوری اسلامی پیش گرفتند ،نشان دادند که انقلابی را بنا کردند که زمینه ساز انقلاب حضرت مهدی است.

وی اظهار کرد:شرایط ما یک شرایط حساس است و هر چه جلوتر می رویم شرایط دشوار تر است. اگر روزی بخشی از توان دشمن در مقابله با انقلاب بود امروز همه توان خویش را به کار بسته است.اما علی رقم تمام این فشار ها کشور در اوج اقتدار است.

سردار کریمی با اشاره به ماهیت فتنه تصریح کرد:هویت نیرو های مسلح دفاع از مردم است اما در روزگار فتنه مجبور میشود مقابل ملت بایستد.در توطئه اخیر رهبر معظم انقلاب از اصل نظام دفاع و حمایت کردند که این تصمیم گیری نیاز به بصیرت داشت.اما در انتها بازهم تیر خلاص توسط مردم زده شد ومردم مجدد به ندای رهبر لبیک گفتند.

حجت الاسلام والمسلمین ایمانی مقدم مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های استان مرکزی در این نشست اظهار کرد: ما وارد چله دوم انقلاب اسلامی شدیم و دشمن سعی دارد ناامیدی وارد دانشگاه شود اما به تعبیر رهبری جایگاه امروزه ی ما، مانند یک اتومبیل که در یک جاده لغزنده اما نزدیک به قله است که غفلتمان موجب سقوط است اما رسیدن به قله را پیش روی داریم.

وی تصریح کرد: ما چه بخواهیم چه نه همه سیستم های دنیا محو سیستم امنیت ایران اند. در زمینه علمی جایگاه ما در  رتبه ۷۲ بود که هم اکنون جایگاه پانزدهم جهان را داریم.

وی ضمن اشاره به سرنوشت ساز بودن هر دوره از انتخابات گفت :باتوجه به نزدیکی انتخابات صحبت درباره آن باید شفاف باشد چرا که گفتمان انقلاب باید عمومی باشد.