طراحی بسته نرم افزاری برنامه ریزی تولید توسط دانشگاه اراک برای شرکت پالایش نفت امام خمینی

شرکت پالایش نفت امام خمینی قراراد پژوهشی را در راستای طراحی بسته نرم افزاری برنامه ریزی منعقد ساخت.

در راستای اهتمام دانشگاه به حل مشکلات جامعه و صنعت:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک، قرارداد پژوهشی با عنوان « طراحی بستر نرم افزاری منعطف برنامه‌ریزی تولید و زمان‌بندی تعمیرات اساسی شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) » در تاریخ 5 بهمن 1398 بین دانشگاه اراک و شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) امضا شد.
دکتر سید محمدرضا حسینی نسب،عضو هیات علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه اراک و مدیر این پروژه پژوهشی، درچگونگی انجام این پروژه اظهار کرد: هدف این پروژه تهیه نرم افزاری است که با استفاده از آن بتوان برنامه تولید میان‌مدت و کوتاه مدت پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند را به همراه زمان‌بندی تعمیرات اساسی واحدهای پالایشی آن از طریق مدل‌سازی برنامه‌ریزی ریاضی بگونه‌ای تعیین نمود که منجر به بهینه‌سازی سود این شرکت شود.

وی اظهار داشت : محصول نرم‌افزاری این پروژه با مشخصات تعریف شده برای آن مشابه داخلی و یا حتی خارجی ندارد و ساخت آن با پیچیدگی‌های فنی قابل توجهی همراه است.

وی افزود: این پروژه توسط 5 تن از اعضای هیئت علمی گروه‌های مهندسی صنایع و مهندسی شیمی دانشگاه اراک و طی 21 ماه انجام می‌پذیرد.
دکتر حسینی نسب، انجام این پروژه را در راستای رسالت دانشگاه در استفاده از پتانسیل‌های علمی خود برای توسعه هر چه بیشتر صنعت استان دانست و ابراز امیدواری کرد که با انجام موفق این پروژه موجبات همکاری گسترده‌تر دانشگاه اراک و شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) فراهم آید.

شرکت پالایش نفت امام‌خمینی؛هم‌اکنون بزرگ‌ترین تولیدکننده بنزین در بین پالایشگاه‌های نفت ایران و دومین تولیدکنندهٔ بزرگ بنزین در ایران پس از پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس است که در سال ۱۳۷۲ توسط شرکت ملی نفت ایران و تحت عنوان پالایشگاه نفت شازند اراک تأسیس شد.