مراسم تکریم و معارفه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک برگزار گردید

با حضور معاون منابع انسانی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ مراسم تکریم و معارفه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با حضور حجت الاسلام دکتر تقوی معاون منابع انسانی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها برگزار گردید.

در ابتدا دکتر حمیدی رئیس دانشگاه ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) و فرارسیدن سالگرد پیروزی انقلاب بیان نمود: کار با دانشجو بسیار سخت است و در جلسات با دانشجویان که علاوه بر مشکلات دانشجویی آینده شغلی را واضح نمی‌بینند باید به اندازه کافی سعه صدر داشت.

رئیس دانشگاه اراک افزود: ما باید شنونده حرف‌های دانشجویان باشیم و هنر این است که با وجود تشکل‌ها و خط مشی فکری مختلف در بین دانشجویان هیچ جهت گیری سیاسی نداشته باشیم  و همراه آنان در جهت اهداف عالی عمل نماییم.

در ادامه حجت الاسلام ایمانی مقدم مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان با تببین ارزش‌های انقلاب اسلامی و تشکر از زحمات حجت الاسلام حسینی مسئول سابق دفترنهاد دانشگاه اراک بیان نمود: حجت الاسلام مهدوی مسئول جدید دفتر نهاد دانشگاه اراک از جوان‌ترین نمایندگان رهبری در دانشگاه ها می باشد.

حجت الاسلام ایمانی مقدم با اشاره به فرماندهان جوان و شجاع دفاع مقدس افزود: خوشحالیم که شخصیت جوان و پر انرژی مسئولیت دفتر نهاد را برعهده گرفته اند که شخصیت برترعلمی هستند و تاکنون ۱۲جلد کتاب نوشته که به چند زبان ترجمه شده است و از حیث اخلاقی هم از مبلغین برتر حوزه می باشند و با فضای دانشگاه اراک به عنوان دانشگاه مادر کاملا آشنا هستند.

سپس حجت الاسلام حسینی مسئول سابق دفتر نهاد در دانشگاه اراک هم با تشکر از همه مسئولان بیان نمود: جدایی از شهر اراک و دانشگاه اراک تنها با همجواری خدمت من درجوار امام رئوف و دانشگاه فردوسی مشهد قابل تحمل است.

وی افزود: سن دانشمندان اگر در جوامع دیگر حدود پنجاه سال است در ایران حدود سی تا چهل سال است و بنابراین این مسئله وظایف ما را در دانشگاه‌ها خطیر‌تر می نماید.

در ادامه دکتر طاهری دبیر هم اندیشی اساتید دانشگاه به ارائه گزارش عملکرد دفتر هم اندیشی دانشگاه پرداخت.

حجت الاسلام والمسلمین تقوی معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در مراسم تکریم و معارفه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک گفت: سیاست اخیر دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌ها این است که جوان گرایی اتفاق بیفتد.

حجت الاسلام تقوی معاون منابع انسانی دفتر نهاد نمایمدگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با بیان اینکه توقع امور بر جوان گرایی این سیستم است افزود: امروزه که ما در تمام عرصه‌ ها قدرتمند شده ایم باید عنصر تعامل را گسترده ‌تر نماییم . وی بیان نمود: کمر خم کردن در مقابل دشمن بزرگترین آسیبی است که تمام دستاورد ما را تهدید می کند و ما که خداوند را در یاری خود داریم می توانیم با ایمان و توکل به خدا پشت دشمن را خم نماییم.

وی با بیان اینکه دانشگاه باید در راس مدیریت همه امور از جمله صنعت قرار بگیرد ادامه داد: بخش عمده‌ای از مشکلات پیش روی ما ضعف مدیریت داخلی و توجه نکردن به اقتصاد مقاومتی است که جامعه ما هنوز به دانشگاهیان اعتماد کامل ندارد.

در ادامه حجت الاسلام مهدوی اطهر مسئول جدید دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تبریک فرارسیدن دهه فجر، پیشرفت دانشگاه‌ها و افول سکولاریسم را مهم‌ترین دستاورد انقلاب معرفی کرد وافزود: امیدواریم در دانشگاه بستری برای عمل به این سخن رهبری که تحصیل و تذهیب و ورزش است را فراهم نماییم.
در پایان مراسم از مبلغین و اساتید نمونه ای که با دفتر نهاد همکاری داشته اند قدردانی و حجت الاسلام مهدوی اطهر به عنوان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک معرفی و از زحمات حجت الاسلام حسینی مسئول سابق قدردانی شد.