اخبار و دستاورد ها

آرشیو خبرها

مراسم تکریم و معارفه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و تقدیر از رابطین هم اندیشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده ها

مراسم تکریم و معارفه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و تقدیر از رابطین هم اندیشی نهاد در دانشکده ها 8 خرداد ماه در سالن شهید چمران دانشکده علوم پایه برگزار گردید.

در ابتدای مراسم دکتر حمیدی ریاست دانشگاه ضمن تهنیت و تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه میهمانی خدا به اهمیت فعالیت در محیط دانشگاه اشاره نمودند. در ادامه ایشان از زحمات و تلاش های حجت الاسلام دکتر ایمانی مقدم تقدیر و آرزوی موفقیت برای ایشان نمودند.

سپس حجت الاسلام دکتر ایمانی مقدم مسئول سابق نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مسئولیت داشتن در نظام را در فرصتی مغتنم جهت بهره برداری معنوی برشمردند و به سوابق حجت الاسلام حسینی مطلق مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک اشاره نمودند.

سخنرانی حجت الاسلام تقوی مدیر امور دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها بخش دیگر برنامه بود که ایشان بر تحمل سختی و مشقت در مسیر رضای الهی و شناخت وظیفه و عمل به این وظیفه در راستای اسلام و انقلاب اسلامی تاکید نمودند.

حجت الاسلام دکتر حسینی مطلق مسئول جدید نهاد نماندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بر استفاده از برکات و ثمرات ماه مبارک رمضان اشاره نمودند و در ادامه تاکید نمودند تمام همکاران در مجموعه نهاد جهت تبیین باورهای دینی در دانشگاه تمام تلاش و همت خود را در این عرصه به منصه ظهور می رسانند.

در پایان حکم مسئولیت حجت الاسلام دکتر حسینی مطلق توسط مدیر امور دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها به ایشان ابلاغ گردید و ریاست دانشگاه با اهدای لوح و هدیه از زحمات دکتر ایمانی مقدم تقدیر نمودند و از اساتید رابط هم اندیشی در دانشکده ها نیز تقدیر به عمل آمد.

دانشکده ها

ویدیو ها