مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال آیت الله مصباح یزدی در دانشگاه اراک برگزار شد

مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال علامه محمد تقی مصباح یزدی با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان و فرهیختگان در سالن هشت شهریور دانشگاه اراک برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛حجت الاسلام دکتر مجتبی مصباح یزدی عضو هیات علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در این مراسم با اشاره به اهمیت تعلیم و تربیت از دیدگاه  علامه مصباح یزدی گفت :یکی از ویژگی های ایشان تمرکز بر مباحث جاری و مورد نیاز جامعه بوده است.
وی در ادامه افزود: دوره طرح ولایت عصاره فکری و اندیشه حضرت آیت الله مصباح است و کسانی که با مبانی اندیشه ای ایشان آشنا هستند می دانند متناسب با شرایط چگونه نسبت به امور عمل کنند.
ایشان با اشاره به تعبیر مقام معظم رهبری که آیت الله مصباح یزدی استاد فکر هستند خاطر نشان کرد: آیت الله مصباح بر اساس مبانی اندیشه و نظام فکری که داشتند و آن را القاء میکردند به شاگردان خود می آموختند که چگونه با مسائل گوناگون مواجه شوند.
در این مراسم حجت‌الاسلام ایمانی مقدم مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌های استان به برخی از ویژگی های بارز آیت الله مصباح یزدی اشاره کرد و افزود: تبیین خاستگاه علم و دین و نشر آن در همه علوم از ویژگی های بارز آن عالم عالی قدر بود.
مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌های استان در پایان گفت: آیت‌الله مصباح تکلیف مداری ،ولایت پذیری و رهبری را با عقل پذیرفته بودند و تا آخرین لحظه بر این اصول تاکید داشتند.