اخبار و دستاورد ها

آرشیو خبرها

مصاحبه با دانش آموخته دانشگاه اراک به عنوان کارآفرین برتر/ برنده مسابقه کارآفرینی "میدون"

مصاحبه با دانش آموخته دانشگاه اراک به عنوان کارآفرین برتر/ برنده مسابقه کارآفرینی "میدون"

مسابقه "میدون" از سال 1397 فعالیت خود را با نیروهای جوان و فعال شروع کرده و هدف خود را بر پایه هموار سازی مسیر کسب و کار جوانان و کارآفرینان قرار داد است. در این زمینه تلاش و تحقیقاتی بسیاری انجام داده و توانسته مزیت های شغلی هر استان را به صورت کامل در قسمت آمایش جمع آوری کند.

مهندس آخانی، دانش آموخته دانشگاه اراک و برنده در این مسابقه می باشند، به همین جهت روابط عمومی دانشگاه اراک گفتگویی با ایشان انجام داده است که به شرح زیر است:

لطفا خودتان را معرفی کنید.

من احسان آخانی سنجانی مدیر عامل شرکت احسان بذر پالیز طلایی با نام تجاری احسان بذرو فارغ التحصیل رشته گیاهان دارویی از دانشگاه اراک هستم

در چه زمینه ای فعالیت می کنید؟
تولید و بسته بندی انواع بذر سبزیجات و صیفی جات

لطفا در مورد مسابقه میدون کمی توضیح دهید و بفرمایید در این مسابقه چه طرحی ارائه کردید؟

مسابقه میدون یک مسابقه ارائه کسب و کارهای خرد و کوچک، متوسط و بزرگ است. افرادی که دارای ایده های کسب و کاری هستند یا یک کسب و کار دارند که در حال انجام است مشخصات و ایده کسب و کار خود را در مسابقه ارائه می دهند.

در شروع مسابقه شما یک دقیقه در حضور داورها کسب و کارتان را معرفی می کنید و مورد توجه یکی از داورهای مجموعه قرار می گیرید و یکی از داور ها شما را انتخاب می کند.

در مرحله بعد چالش های متعددی برای کسب و کارها در نظر گرفته می شود از انجام کارهای گروهی تا شیوه های استخدام یا اخراج نیروی انسانی.

 مجموعه ما استخدام یک نیروی انسانی بود که توانستیم از مرحله چالش عبور کنیم که رقیب ما یک مجموعه تولید کود بود که آن ها هم توانستند از این مرحله عبور کنند.

 بعد از مرحله چالش ما وارد مسابقه شدیم، داور در مورد سوابق شما سوال می کنند و همینطور وضعیت کسب و کارتان را می پرسند و وارد مرحله بعد می شوید و از شما را می خواهند برای اجرای مسابقه خودتان را در معرض قضاوت داور ها به هیئت منصفه قرار دهید.

باید کسب و کارتان فعال باشد و فقط ایده نباشد. در ادامه مسابقه داورها سوالات متعددی می پرسند که شما باید پاسخ دهید و داورها بین دو فرد رقابت کننده قضاوت می‌کنند و ما به سوالات داوری پاسخ دادیم و در مسابقه برنده شدیم.

کسب و کاری که ما ارائه دادیم تولید و بسته بندی انواع بذر سبزیجات و صیفی جات بود کسب و کار ما دو بخش تولید بذر سبزیجات و صیفی جات و بسته بندی انواع بذر سبزیجات و صیفی بود اما در این دو بخش مطالبی را ارائه دادیم و توانستیم نظر داوران هیئت منصفه را جلب کنیم . داور ها معتقد بودند دانشگاه اراک ظرفیت خیلی خوبی در  این حوزه دارد و  توانسته در بهبود کسب و کار ما اثر مثبت بگذارد

چه توصیه ای به دانشجویان دانشگاه دارید؟

 من به عنوان کارآفرین به عنوان کسی که صاحب یک کسب و کار است به همه دانشجویان می گویم سعی کنید برای خودتان پلی بسازید که این پل مسیر موفقیت شما را هموار کند، منتظر کسی نباشید به شما کمک کند. خودتان تلاش کنید و مسیر را برای خودتان پیدا کنید من هم در یک مقطعی برای آینده خودم نگرانی داشتم منجر به این شد که دست به کار شوم و کار کردم و بارها شکست خوردم ولی این زمین خوردن‌ها این شکست خوردن ها سبب شد از ایده خودم و چیزی که به آن رسیده بودم برای رسیدن به یک موفقیت بزرگ استمرار داشتم و به کارم ایمان داشتم همراه با تلاش، مطالعه، برنامه ریزی و اجرای کار.

 اعتقاد راسخ دارم این مملکت هتل نیست که اگر ستاره هایش کم شد ترکش کنیم.

 ما باید کشور را بسازیم و برای اعتلای این سرزمین در همه حوزه ها تلاش کنیم. اگر بخواهم به عنوان کسی که سالها تلاش کرده کسب و کار را راه اندازی کند به دانشجوها توصیه ای داشته باشم می گویم قبل از هر ایده تجاری و کسب و کاری سعی کنید عزت نفس داشته باشید و وطن پرست باشید فعالیت های اجتماعی و داوطلبانه انجام دهید و وارد عرصه اقتصادی شوید، مطمئن باشید شما فعال اقتصادی خواهد شد.

و در پایان لازم می دانم قدردانی و تشکر ویژه ای از مجموعه مدیریتی دانشگاه اراک به خصوص ریاست محترم دانشگاه و همچنین مجموعه دانشکده کشاورزی دانشگاه ریاست محترم دانشکده کشاورزی جناب آقای دکتر خدایی در کنار مجموعه مدیریت و پرسنل مزرعه داشته باشم که با تعامل و همراهی مناسبی که داشته اند فضایی را ایجاد کردند تا این مهم محقق شود.

 این امر نشان می دهد هر گاه بخش علمی و اقتصادی کشور کنار یکدیگر قرار گیرند قطعا می توانند اثرات بزرگی بر اقتصاد و البته تولید دانش بنیان داشته باشند.

 نکته قابل توجه در همراهی شرکت احسان بذر و دانشگاه اراک تعامل ویژه ی دانشکده کشاورزی و معاونت مالی و پشتیبانی دانشگاه جناب آقای دکتر لشکری بود که فضایی ایجاد کردند تا ما تولید موفقی را داشته باشیم

 

 

 


دانشکده ها

ویدیو ها