.

اخبار و دستاورد ها

آرشیو خبرها

موفقیت متخصصان دانشگاه اراک در طراحی، ساخت و نصب توربین بادی بدون گیربکس با توان 30 کیلووات

برای نخستین بار در کشور، طرح تحقیقاتی طراحی و ساخت توربین بادی درایو مستقیم بدون گیربکس با توان 30 کیلووات در دانشگاه اراک با موفقیت اجرا و نمونه ساخته شده در پردیس دانشگاه اراک نصب شد. تمامی مراحل این طرح شامل طراحی و ساخت اجزای مختلف توربین بادی از جمله ژنراتور مغناطیس دایم شار محوری سرعت پایین، پره‌های توربین بادی، ترمز توربین، ناسل و نیز تقویت برج و اجرای فونداسیون توسط متخصصان دانشگاه اراک انجام شده است. این طرح با مشارکت اعضای هیات علمی گروه‌های مهندسی مکانیک و برق (دکتر علی جباری، دکتر احسان سوری، دکتر علی اصغر قدیمی و دکتر امیرحسین ابوالمعصومی) و دانشجویان کارشناسی ارشد و با حمایت مالی معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه اراک در مدت 18 ماه انجام شده است. بهره‌گیری از ژنراتور آهنربای دایم شار محوری هسته هوایی بدون جاروبک سرعت پایین در ساختار این توربین امکان حذف گیربکس و درنتیجه حذف نویز، کاهش تلفات مکانیکی و افزایش دوره تعمیر و نگهداری توربین را فراهم می‌کند.

روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک به این متخصصان گرامی، آرزوی موفقیت های بیشتر را از درگاه خداوند متعال برای تمامی تلاشگران علم و صنعت خواستار است.

دانشکده ها

ویدیو ها