موفقیت چشم گیر دانشجویان رشته مهندسی شیمی دانشگاه اراک در دوازدهمین دوره مسابقات کشوری کمیکار

تیم «رادیکال آزاد» دانشگاه اراک به سرپرستی دکتر علیرضا فضلعلی عضو هیات علمی مهندسی شیمی دانشگاه و اعضای تیم متشکل از آقایان وهب قلعه خندابی، محمد غیاث آبادی، محمد مهدی احمدی، علیرضا بیات دانشجویان رشته مهندسی شیمی و آقای حسین کحالی دانشجوی رشته مهندسی برق این دانشگاه در مسابقات کشوری کمیکار که در 2و3 آبان ماه در دانشگاه تهران برگزار گردید، موفق به کسب رتبه اول در بخش لیگ آزاد و رتبه سوم در بخش عملکرد شدند.

احمدی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه اراک گفت: کمیکار مسابقه خلاقانه دانشجویی برای دانشجویان رشته مهندسی شیمی است و هدف از این مسابقه فراهم آوردن زمینه هایی برای مشارکت دانشجویان مهندسی شیمی کشور و علاقه مند در طراحی و ساخت ماشین های کوچکی است که توانایی کنترل یک فرآیند شیمیایی را نشان میدهد.

مسابقات کمیکار که در سطح کشور برگزار می شود دارای 4 بخش است که شامل پوستر، لیگ آزاد، عملکرد و ایده برتر می باشد که تیم دانشگاه اراک مقام اول در لیگ آزاد و مقام سوم در بخش عملکرد را بدست آورد.

وی در ادامه بیان نمود: شرکت‌کنندگان در این مسابقه باید یک ربات بسازند که با استفاده از سوخت سبز کار کند، سوختی که طی یک واکنش شیمیایی یا الکتروشیمی یا گازی که محیط زیست را آلوده نکند، توسط مهندسین رشته شیمی طراحی می شود و ساخت بدنه، شاسی و موتور و چرخ و ... توسط مهندسین برق و الکترونیک ساخته می شود.

احمدی در پایان افزود: علیرغم مشکلات و موانع زیادی که بر سر راه بود ما نهایت تلاشمان را کردیم و با علاقه به کار خود ادامه دادیم و به موفقیت رسیدیم و از اساتید می خواهم به دانشجویانی که ترم های پایین هستند اعتماد نمایند تا آن ها نیز استعدادهای خود را نشان دهند.

لیست تیم‌های برتر دوازدهمین دوره مسابقات کشوری کمیکار:
بخش عملکرد:
۱. تیم FCV junior از دانشگاه تهران
۲. تیم گلستان از دانشگاه گلستان
۳. تیم رادیکال آزاد از دانشگاه اراک

بخش لیگ آزاد:
۱. تیم رادیکال آزاد از دانشگاه اراک

بخش پوستر:
۱. تیم اوختای از دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
۲. تیم آلفا از دانشگاه صنعتی همدان
۳. تیم BDVRU از دانشگاه ولیعصر رفسنجان

بخش ایده برتر:
۱. تیم آلفا از دانشگاه صنعتی همدان

بخش جداسازی:
۱. تیم آلفا ۲۳ از دانشگاه شهید باهنر کرمان

روابط عمومی دانشگاه اراک این موفقیت را به ایشان تبریک گفته و آرزوی موفقیت های روزافزون برای ایشان از درگاه احدیت مسئلت می نماید.