نشست هم اندیشی ضرورت تعامل مدرسه و دانشگاه در دانشگاه اراک برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک دکتر ذوالفقاری در ویژه برنامه از تبار قلم که به مناسبت تقدیر از مؤلفان برتر آموزش و پرورش شهرستات اراک در سالن علم الهدی دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد گفت:عدم ارتباط مدرسه و دانشگاه یک خلاء بزرگ است.
وی افزود:ارتباط مدرسه و دانشگاه باید به صورت روش مند تعریف شود و دانش آموزان باید قبل از ورود به دانشگاه کامل با آن در ارتباط باشند و این مهم صرفا با یک بازدید از محیط دانشگاه حاصل نمی شودو نیاز به یک مبنای تئوری و کار عملی سنجیده دارد.
رییس دانشگاه اراک تصریح کرد:تعلیم و تربیت یک مسئله مهم است و زنجیره آموزش باید اصلاح شودو بپذیریم که نسل جدید یک فرصت بی بدیل است و می‌تواند مشکلات را به راحتی پشت سر بگذارد.
دکتر ذوالفقاری ضمن اشاره به شش زیر نظام سند تحول بنیادی در آموزش و پرورش گفت:همه باید سند تحول را بپذیریم و نباید نسبت آن بی تفاوت بود و اگر نیاز به اصلاح دارد آن را اصلاح کنیم.
رییس دانشگاه اراک در پایان گفت:کلید حل مسائل روز به دست جوانان است و ما اگر هنر داشته باشیم و جوانان را در مدار صحیح قرار دهیم  قطعا راه حل تمام پیچیدگی ها به دست آنها باز می شود.
در پایان این ویژه برنامه شرکت کنندگان در این مراسم از کتابخانه مرکزی و مرکز نوآوری مبین دانشگاه بازدید بعمل آورند.