نشست هم اندیشی هیأت رئیسه دانشگاه با اساتید دانشکده فنی و مهندسی و دانشکده علوم ورزشی

نشست هم اندیشی هیأت رئیسه دانشگاه با اساتید دانشکده فنی و مهندسی و دانشکده علوم ورزشی


رئیس دانشگاه اراک بیان نمود: افزایش کیفیت آموزش، ترغیب امید و انگیزه در بین دانشجویان، مشارکت در طرح های ملی از جمله مباحثی است که جامعه از دانشگاه انتظار دارد.

با هدف تعامل اساتید و دانشگاه جهت ارائه راهکارهای ارتقاء علمی و تحقیقاتی دانشگاه برگزار گردید:

نشست هم اندیشی هیأت رئیسه دانشگاه با اساتید دانشکده فنی و مهندسی و دانشکده علوم ورزشی

رئیس دانشگاه اراک بیان نمود: افزایش کیفیت آموزش، ترغیب امید و انگیزه در بین دانشجویان، مشارکت در طرح های ملی از جمله مباحثی است که جامعه از دانشگاه انتظار دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ نشست هم اندیشی هیأت رئیسه دانشگاه با اعضای هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی و علوم ورزشی روز 6 اسفند ماه ۹۷ با حضور هیأت رئیسه دانشگاه و اساتید دانشکده فنی و مهندسی و دانشکده علوم ورزشی در سالن شهید علم الهدی دانشکده فنی و مهندسی برگزار گردید.

در ابتدای این نشست دکتر علی جباری، ریاست دانشکده فنی و مهندسی ضمن تبریک روز مهندس، توضیحات مبسوطی را در مورد دانشکده فنی و مهندسی و همچنین وضعیت گروه های آموزشی و دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی و نیازمندی های دانشکده ارائه نمود.

در ادامه دکتر حمیدی ریاست دانشگاه با اشاره به جلسات هم اندیشی اخیر  هدف از برگزاری این نشست را تعامل اساتید و دانشگاه جهت ارائه راهکارهای ارتقاء علمی و تحقیقاتی دانشگاه، افزایش مشارکت دانشگاه و نقش اساتید در جهت رفع مشکلات جامعه و ارائه راهکارهای افزایش جذب مشارکت های مردمی برشمرد.

وی افزود: دانشگاه مثلثی است که یک ضلعش مدیریت است، ضلع دیگرش اعتبارات و مهم ترین ضلع، اعضای هیأت علمی می باشند که این سه  وقتی در کنار هم قرار بگیرند نتیجه ای مطلوب حاصل می شود.

عضو هیأت علمی گروه فیزیک افزود: ما باید تلاش نماییم تا زیر ساخت های لازم جهت ارتقاء دانشگاه از رتبه 3 به رتبه 2 فراهم شود. نسبت دوره های تحصیلات تکمیلی، افزایش تعداد اعضای هیات علمی، افزایش تعداد دانشکده ها، اصلاح هرم علمی از جمله پارامترهای ارتقاء دانشگاه به سطح 2 می باشد که در سال های اخیر رشد چشم گیری داشته است.

وی افزود: یکی از مهمترین معضلات دانشگاه ها اعتبارات است و در 8 ماهه اخیر مکاتباتی با استاندار محترم  و اکثر نمایندگان استان جهت رفع مشکل تخصیص اعتبارات صورت گرفته است.

وی بیان نمود: اعتبارات سال 98 حدوداً 20درصد رشد داشته و اعتبارات عمرانی به خصوص در بخش تعمیر و تجهیز حدود 78 درصد رشد و در طی چند سال اخیر اعتبارات دانشگاه رشد 100 درصدی داشته است.

رئیس دانشگاه اراک افزود: افزایش کیفیت آموزش، ترغیب امید و انگیزه در بین دانشجویان، مشارکت در طرح های ملی از جمله مباحثی است که جامعه از دانشگاه انتظار دارد.

در ادامه حجت الاسلام مهدوی اطهر مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تبریک به مناسبت میلاد حضت زهرا (سلام الله علیها) هدف از ایجاد دانشگاه را تربیت نیروی کارآمد در جامعه عنوان نمود. وی افزود: دانشگاه فقط به این جهت که دانش افزایش و تولید علم حاصل شود ساخته نشده است بلکه تربیت اجتماعی، فرهنگی و معرفتی نیز در دانشگاهها باید صورت پذیرد.

انتظار ما از اساتید این است در بخش های فرهنگی نیز فعالیت نمایند. ‌آموزش باید داده شود اما کافی نیست و باید روی مباحث فرهنگی نیز فعالیت نماییم. وی افزود: در مباحث فرهنگی موضوع الگو پذیری بسیار مهم است و ما انتظار داریم اساتید برای دانشجویان الگو باشند.

در ادامه دکتر شاه منصوری به ارائه گزارش عملکرد پژوهش دانشگاه با موضوع اثر بخشی و تاثیر گذاری پژوهش دانشگاه در ارتقاء جایگاه دانشگاه پرداخت.

کمبود فضای فیزیکی، توجه بیشتر به رشته های فرا رشته ای و بین رشته ای، استفاده از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی در جهت رفع مشکلات جامعه، حمایت بیشتر از چاپ مقالات q1 از جمله مباحث مطرح شده توسط اساتید دانشکده فنی و مهندسی و علوم ورزشی در این نشست بود.

در پایان نشست از اساتید پژوهشگر برتر دانشکده فنی و مهندسی و دانشکده علوم ورزشی توسط هیأت رئیسه دانشگاه تقدیر شد.

آدرس کوتاه :