اخبار و دستاورد ها

آرشیو خبرها

پنجمین شرکت دانش بنیان نوپای (Startup) دانشگاه اراک

شرکت سازه رایانش ابر گستر، مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور، از سوی معاونت محترم علمی ریاست جمهوری به عنوان پنجمین شرکت دانش بنیان نوپای (Startup)دانشگاه اراک شناخته شد. این شرکت توسط جمعی از دانش آموختگان و دانشجویان کارشناسی ارشد گروه مهندسی عمران تاسیس شده است. مدیر عامل این شرکت آقای مهندس مرتضی حیدری دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی عمران است. موضوع فعالیت شرکت سازه رایانش ابر گستر، ارایه خدمات مهندسی سازه بر بستر محاسبات ابری (CloudComputing)است. محصول اصلی شرکت، نرم افزاری تحت وب است که با نام تجاری اتوسازه (AutoSaze) ماموریت صدور خدمات مهندسی به اقصا نقاط جهان را دنبال می­کند. طبق اظهار مدیر عامل شرکت انتظار می رود محصول نهایی شرکت اواخر اردیبهشت 95 به بازار ارایه شود. بی تردید برنامه­ ریزی اصولی در کنار اهتمام ویژه حوزه پژوهش و به خصوص مدیریت فناوری، تجاری سازی و کارآفرینی نقشی ارزنده در تشویق دانشجویان و دانش آموختگان برای ورود به عرصه کسب و کار دانش بنیان داشته است.

دانشکده ها

ویدیو ها