کسب عنوان نخست دانشجویان دانشگاه اراک در مسابقات "aci شاخه ایران"، گرایش "بتن سازگار با محیط زیست"

بیست و چهارمین همایش سالیانه انجمن بین المللی بتن ACI _ شاخه ایران به صورت حضوری و مجازی در 5 و 6 دی ماه سال 1400برگزار شد که این دوره دانشجویان مهندسی عمران دانشگاه اراک در مسابقات "aci شاخه ایران"، گرایش "بتن سازگار با محیط زیست" موفق به کسب مقام اول شدند.
گروه بتن دانشگاه اراک متشکل از آقایان رضا شیخی، مرتضی عباسی، علی کمیزی و خانم ها فاطمه داودی جم، ستاره عبدی در این دوره از مسابقات شرکت نمودند.

هدف از برگزاری این مسابقات، ارتقای پژوهش های علمی، تولید و توسعه دانش، نوآوری، تکنولوژی و آموزش دانش و تعلیم مهارت های کاربردی جامعه مهندسی عمران کشور، تدوین و ترویج استانداردهای اجباری مواد، مصالح، بتن آماده و نظام بازرسی و کنترل کیفیت تولید بتن آماده، طراحی، اجرای ساخت وساز بتنی و نگهداری سازه‌های بتنی و بتن مسلح فعالیت می‌نماید. این شاخه با تدوین برنامه‌های مناسب و اجرای آن‌ها موفق گردیده تا سهم بسزایی در تحولات کیفی سرمایه نیروی انسانی، سازمانی و اجرای مهندسی عمران و بالاخص بتن در کشورایفا نماید.

هر ساله مسابقاتی که در aci آمریکا برگزار می شود در ایران شامل یک بخش تحت عنوان aci iran chapter است که در ایران با شرکت کنندگان ایرانی انجام می شود و به برندگان از طرف بنیاد نخبگان و وزارت علوم، تسهیلاتی داده می شود و همچنین می توانند عضو این انجمن شوند.