"بیست و سومین سمینار آنالیز ریاضی و کاربردهای آن" در دانشگاه اراک برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ "بیست و سومین آنالیز ریاضی و کاربردهای آن" نکوداشت هشتادمین سال تولد دکتر محمد باقر نشوادیان بخش با هدف ارائه آخرین دستاوردها و یافته های پژوهشی در زمینه آنالیز ریاضی و کاربردهای آن در سایر شاخه های علوم  ریاضی و همچنین مهندسی روزهای 23 و 24 آبان ماه 1397 در سالن شهید چمران دانشکده علوم پایه دانشگاه اراک برگزار گردید.

در این مراسم دکتر حمیدی رئیس دانشگاه اراک، ضمن عرض خیرمقدم به حضار، به معرفی تاریخچه دانشگاه اراک پرداختند و در ادامه بیان نمودند: استان مرکزی زادگاه بیش از یک چهارم دانشمندان، سیاستمداران، ادیبان و فرهیختگان کشور است.

ایشان در ادامه اظهار نمود: شعار زیبنده این سمینار که عبارت است از: "ریاضیات کلید فهم تمام علوم و آنالیز ریاضی کلید فهم ریاضیات" این نهیب را می زند که باید هرچه بیشتر به آنالیز ریاضی بها داد. عضو هیات علمی گروه فیزیک دانشگاه اراک بیان نمود: من به عنوان یک فارغ التحصیل رشته فیزیک با ریاضیات بیگانه نیستم و در تحقیقات و مطالعاتم  احساس نیاز وافری به ریاضیات را داشته ام که این مقوله اهمیت این رشته را بیان می نماید.

در ادامه دکتر علیمحمدی دبیر برگزاری سمینار، ضمن خیر مقدم به حضار بیان نمود: مفتخریم که امروز دانشگاه اراک میزبان بیست و سومین سمینار آنالیز ریاضی و کاربردهای آن است. وی در ادامه گزارش مختصری از روند برگزاری سمینار ارائه نمود.

دکتر نظری، دبیر اجرایی سمینار ضمن ابراز خرسندی از میزبانی این سمینار بیان نمودند: شما به شهری قدم نهاده اید که زادگاه فرزانگان ایران است. استان مرکزی زادگاه سیاستمداران بزرگی چون امیرکبیر، قائم مقام فراهانی و امام خمینی (ره) و زادگاه عارف بزرگ شیخ فخرالدین عراقی است و همچنین زادگاه ریاضی دان بزرگ حسن حاسب کرجی می باشد. وی در ادامه اظهار نمود: دولت باید از انجمن های علمی،‌ خصوصا انجمن ریاضی به عنوان قدیمی ترین انجمن علمی کشور حمایت نماید. ایشان در پایان از ریاست و معاونین دانشگاه تشکر نمودند.

در ادامه دکتر نشوادیان بخش بیان نمودند: نگاه من به دانشجویان و دانش آموزانم نگاه به آینده آن ها بود،‌به این معنا که فرصت ها را از دست نداده و خردورزی آن ها به حدی باشد که درصد پشیمانی آن ها در آینده به صفر برسد و سعی داشتم دانشجویانم در کسب توانمندی هایشان فعال باشند.

در پایان از دکتر باقر نشوادیان پیشکسوت ریاضی استان و کشور  تجلیل شد.

شایان ذکر است در این سمینار از بین ۱۲۳ مقاله‌ای که به دبیرخانه سمینار ارسال شده بود ۱۰۸ مقاله پذیرفته شد. از این تعداد ۸۴ مقاله در سمینار ارایه شد که ۵ مقاله به صورت سخنرانی عمومی، ۷۱ مقاله به صورت سخنرانی تخصصی و ۸ مقاله به صورت پوستر ارایه گردید. همچنین یک کارگاه تخصصی با موضوع «حساب کسری و کاربردهای آن» برگزار گردید.

 

آدرس کوتاه :