اخبار و دستاورد ها

آرشیو خبرها

برگزاری نشست هم اندیشی هیأت رئیسه دانشگاه با اعضای هیأت علمی دانشکده علوم پایه

برگزاری نشست هم اندیشی هیأت رئیسه دانشگاه با اعضای هیأت علمی دانشکده علوم پایه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ نشست هم اندیشی هیأت رئیسه دانشگاه با اعضای هیأت علمی دانشکده علوم پایه مورخ 21 اسفندماه 1396 با حضور هیأت رئیسه دانشگاه و اساتید دانشکده علوم پایه در اتاق شورا دانشکده علوم پایه برگزار گردید.

در ابتدا دکتر حمیدی ریاست محترم دانشگاه هدف از برگزاری این نشست ها را پیگیری سیاست های ابلاغی وزارت علوم و دولت برشمردند.

ایشان افزودند: انتظارات جامعه از دانشگاهها بسیار بالاست و اساتید نقش بسزایی در ارتقاء سطح کیفی دانشگاهها دارند. وی با اشاره به 2 ماموریت مهم دانشگاهها (ارتقاء سطح کیفی و تحقیق و پژوهش) افزودند: ساماندهی مراکز آموزش عالی از اولویت هایی است که باید توسط وزارت علوم پیگیری گردد.

ریاست دانشگاه اراک افزودند: دانشگاهیان باید درباره ی مسائل حاد جامعه مانند بحران کم آبی، صنعت و اقتصاد پیگیر و برای حل این معضلات راهکار ارائه نمایند. ایشان بر اهمیت نقش پارک های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان به عنوان حلقه ارتباطی صنعت با دانشگاه ها تاکید نمودند.

دکتر حمیدی در ادامه بیان نمودند: ارتقاء سطح کیفی دانشگاهها، ایجاد فضای امن و تامین آزادی های آکادمیک، ارتباط صنعت با جامعه و دانشگاه و بهبود فضای فرهنگی؛ از جمله الویت های عمومی و تخصصی وزارت علوم محسوب می شود که ریاست محترم جمهور در سال 96 به وزارت علوم ابلاغ نمودند و باید برای پیاده سازی این الویت ها تلاش نمود.

وی افزود: دانشگاه اراک در سال های اخیر حدود 400درصد رشد جذب بودجه عمرانی داشته و جزو برترین دستگاهها در استان در جذب اعتبارات ملی بوده است.

ریاست دانشگاه اراک بیان نمودند: اخیرا گروه رشته های بین رشته ای و فرا رشته ای در راستای تامین نیازها و ضرورت های استان و کشور در دانشگاه ایجاد گردیده است.

در پایان ریاست محترم دانشگاه بر جذب اعتبارات خارج از دانشگاه از طریق بنیاد توسعه مردمی دانشگاه تاکید نمودند.

کمبود فضای فیزیکی، جذب نیروهای کارشناس و اپراتور جهت تجهیزات آزمایشگاهی، لزوم حمایت بیشتر از مجلات تخصصی دانشگاه، گرنت پژوهشی ، استفاده از فرصت مطالعاتی کوتاه مدت و تأسیس آکادمی علوم دانشگاه اراک از جمله مباحث مطرح شده توسط اساتید دانشکده علوم پایه در این نشست بود.

در ادامه دکتر سلیمان نژاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیان نمودند: مخاطب در رشته های سنتی به دلیل عدم کارایی و اشتغال کاهش پیدا کرده است. ایشان نقش مدیران گروه ها را به عنوان بازوی اجرایی این معاونت مهم برشمردند و تاکید نمودند: طبق اعلام آموزشیاران 81درصد سرفصل های آموزش توسط اساتید دانشگاه رعایت و اجرا گردیده است . وی در ارتباط با هیأت ممیزه و امتیازات مقالات بین رشته ای نیز توضیحاتی ارائه نمودند.

در پایان دکتر فضلعلی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه به جذب اعتبارات پژوهشی خارج از دانشگاه اشاره نمودند. فروش نسخه های الکترونیک کتاب های انتشارات دانشگاه در فروشگاه مجازی در سایت جدید دانشگاه، قراردادهای پژوهشی و مشکلات کسری بودجه پژوهش از دیگر مباحث مطرح شده توسط ایشان بود.

 

دانشکده ها

ویدیو ها