دفتر یوسرن در دانشگاه اراک افتتاح گردید

يوسرن (USERN) شبكه ي جهاني آموزش و پژوهش علمي است كه مخفف Universal Scientific Education and Research Network است. اين شبكه در انتهاي سال ٢٠١٥ تاسيس و اساسنامه آن نوشته شده است.

يوسرن با هدف گسترش آموزش و پژوهش علميِ اخلاق محور و بشر دوستانه و در نهايت پيشرفت علم براي اهداف غيرنظامي و مصالح عمومي در تمام ٢٢ رشته علمي در دنيا ايجاد شده است. اجراي پروژه هاي علمي، بين المللي، بين_رشته اي و ايجاد بستري براي ارتباط بهتر ميان پژوهشگران جوان و دانشمندان مجرب در تمام دنيا از برنامه هاي پيش روي اين شبكه است.

بورد مشاورين علمي اين شبكه متشكل از دانشمندان يك درصد برتر تمام ٢١ رشته علمي كه توسط ESI معرفي شده اند و برندگان جايزه نوبل، ابل و جايزه يوسرن هستند.

اعضای  يوسرن مي توانند با تاسيس گروه هاي آموزشي و پژوهشي در حيطه مورد علاقه و تخصصي خود و يا عضويت در گروه هاي موجود به انجام پروژه هاي علمي بپردازند. اين گروه ها پس از تاييد توسط يكي از اعضاي بورد مشاورين علمي مي توانند فعاليت خود را آغاز كنند.

برگزاري سخنراني هايي توسط دانشمندان خارج از كشور با برند "يوسرن تاك"، برگزاري كارگاه هاي علمي، ارائه گرنت هاي علمي پژوهشي، ارائه صفحه اختصاصي در سايت يوسرن براي بارگذاري رزومه علمي، امكان مشخص نمودن منتي و منتور علمي در سايت يوسرن از جمله ساير فرصت هاي است كه يوسرن در اختيار پژوهشگران جوان قرار مي دهد.

دفتر یوسرن در دانشگاه اراک در تاریخ 26 اردیبهشت ماه با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، ریاست دانشکده علوم پایه و جمعی از اساتید همزمان با برگزاری کارگاه بیو انفورماتیک توسط دکتر مجید کمیجانی عضو هیأت علمی گروه زیست شناسی افتتاح گردید و سرکار خانم کمند سبحانی به عنوان  دبیر اجرایی این دفتر درشهر اراک فعالیت خود را آغاز نمودند.

شایان ذکر است کارگاه عملی بیوانفورماتیک تحت عنوان " آشنایی با بانک ژن و نحوه جستجو در سایت NCBI" توسط دکتر مجید کمیجانی عضو محترم هیأت علمی گروه زیست شناسی  به عنوان اولین کارگاه دفتر یوسرن ارائه گردید. دانشجویان پس از پایان این کارگاه می توانند مهارت های لازم برای جستجو و یافتن ژن مورد نظر در بانک ژن و تفسیر نتایج به دست آمده را فرا خواهند گرفت.