موفقيت چشم گير اعضاي هيأت علمي گروه مهندسي برق در چاپ مقاله در معتبرترين ژورنال حوزه مهندسي برق

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك؛ دكتر امين ميرزايي و دكتر مهدي رضواني عضو هيأت علمي گروه مهندسي برق و خانم صبا رحيمي دانشجوي كارشناسي رشته برق دانشگاه اراک موفق به چاپ مقاله اي با عنوان "مبدل دو سويه  DC-DC با سوئيچينگ نرم با به كارگيري يك سوئيچ كمكي"  در ژورنال IEEE Transactions on Industrial Electronics شده اند.

مشخصات  مقاله:

عنوان ژورنال: IEEE Transactions on Industrial Electronics

ايمپكت فكتور: 7.05

تيتر مقاله:

A Fully Soft-Switched Bidirectional DC–DC
Converter With Only One Auxiliary Switch

در اين مقاله يك مبدل دو سويه DC-DC  با سوئيچينگ نرم پيشنهاد شده است. تمام المان هاي نيمه هادي در مبدل پيشنهادي داراي سوئيچينگ نرم بوده در حالي كه مدار كنترل به صورت مدولاسيون پهناي پالس مي باشد.. اين شرايط فقط با به كارگيري يك سوئيچ كمكي حاصل شده است. بنابراين مبدل پيشنهادي در مقايسه با ساختارهاي مشابه داراي پيچيدگي كمتري است. انتقال انرژي در مبدل پيشنهادي در طي عملكرد باك و عملكرد بوست به علت شرايط سوئيچينگ نرم بسيار بهينه مي باشد. مدار كمكي در هر سيكل سوئيچينگ يك بار عمل مي كند. مبدل تحليل و در آزمايشگاه الكترونيك قدرت دانشگاه اراك در توان 250 وات ساخته شده است. نتايج عملي به طور كامل تحليل هاي تئوري را تاييد مي كند.

شايان ذكر است كه اين ژورنال معتبرترين و بالاترين ژورنال در بين ژورنال هاي مهندسي برق در سطح جهان مي باشد.

روابط عمومي دانشگاه اراك اين موفقيت را به ايشان تبريك گفته و آرزوي موفقيت هاي روزافزون براي ايشان از درگاه احديت مسئلت دارد.