برگزاري مراسم افتتاحيه رشته كارشناسي آمار

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك؛ مراسم افتتاحيه رشته آمار و برنامه ريزي روز چهارشنبه 2 آبان ماه در سال شهيد چمران دانشكده علوم پايه برگزار گرديد.

در ابتدا دكتر سليمان نژاد، معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه، ضمن عرض تبريك و خير مقدم به حضار بيان نمودند: رشته آمار يكي از رشته هاي پر كاربرد است و آمار و اطلاعات و داده های آماری پایه اصلی و اساسی برنامه ریزی است.

ايشان در ادامه افزودند: در يك تصميم گيري علمي، ابتدا به جمع آوري داده ها مي پردازيم و سپس يك تحليل درست از داده ها بايد داشته باشيم و اين نيازمند دانستن علم آمار است.

در ادامه دكتر پاكياري، از اعضاي گروه آموزشي رياضي اظهار نمودند: نبود رشته آمار در دانشگاه اراك كه دانشگاه مادر استان مي باشد احساس مي شد و خرسنديم كه با همت گروه رياضي و مساعدت هاي معاون آموزشي دانشگاه موفق به راه اندازي اين رشته در دانشگاه شديم.

برنامه ي آتي گسترش اين رشته در دانشگاه است و اميدواريم بتوانيم دوره هاي كارشناسي ارشد را هم راه اندازي نماييم.

ايشان در ادامه بيان نمودند: فرصت هاي شغلي در اين رشته به نسبت ديگر رشته اي علوم پايه بيشتر است و آينده ي شغلي خوبي دارد و سپس به اهميت علم آمار در جهت توسعه و پيشرفت جوامع بشري تبيين نمودند.

در پايان دكتر مجتبي گنجعلي، از اعضاي هيات علمي گروه آمار دانشگاه شهيد بهشتي با اشاره به اين كه كاربردهاي آمار بسيار متنوع و فراوان است به صورت تخصصي به ارائه ي كاربردهاي اين رشته پرداختند.